Sminkning man känner sig snyggast i

  - Annons -

  Jag fick denna kommentar på inlägget där jag visade våra nya läppstift:

  “Pillow talk ser verkligen perfekt ut! Måste beställa den haha.
  Hade du kunnat visa hur du sminkar dig när du vill se som snyggast ut? Alltså vilken sminkning känner du dig mest power och snygg i? Tycker sånt är intressant!”

  Jättekul! Jag är ungefär 100% periodare i vad jag känner mig finast i :)

  Hade du frågat mig för ett tag sedan så hade jag svarat någonting i stil med denna sminkning eller denna sminkning. Sotade ögon i brunt eller svart (och gärna gulddetaljer!) och en mellanmörk färg på läpparna.

  Men just nu kör jag i princip samma sminkning varje dag (förutom när jag fotar steg för steg till bloggen så klart) och det är:

  - Annons -

  1. Väldigt lite ögonsmink, bara mascara och färgglad klick i ögonvrån och så gör jag contouring även runt ögonen samtidigt som jag gör basen för att öppna upp ögat lite. Det går jättefort, har fotat steg för steg på det längre ner i inlägget.

  2. Röda eller mörkrosa läppar med väldigt skarp kant. Jag lägger ljus penna runt omkring + målar med läppenna eller pensel för att få kanterna så skarpa som möjligt – och så målar jag munnen mycket större än vad den är också.

  Jag lägger mer tid på läpparna än på ögonen faktiskt :)

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Färgad ansiktsprimer –
  glo Tinted Primer SPF 30 (Medium)
  Concealer –
  Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Brynpenna – glo Skin Beauty Micro Brow Liner (Ash och lite Raven)

  Läppstift – glo Suede Matte Crayon (Bombshell) applicerat med smal pensel
  Ljus penna runt läppkonturerna – glo Eye Pencil (Peach)

  En färgklick i ögonvrån är det snabbaste sättet att liva upp en makeup! :)

  Alla första steg är med contouringskuggorna som jag har till ansiktet också, från paletten Contouring Palette (2). Jag bara duttar/sveper på contouringskuggorna snabbt, det går på några sekunder bara (inte alls som när man gör en ordentlig ögonskuggssminkning)

  - Annons -

  1. Brun skugga längs globlinjen
  2. Ljus ögonskugga i mitten av ögonlocket
  3. … och under brynet
  4. Brun skugga ytterst på undre fransraden också
  5. Turkos ögonskugga i ögonvrån, Paese Opal Eyeshadow Trio (Saint Tropez)
  6. Svart mascara på överfransarna, Magnetic lash mascara

  Klart! Inte svårare än så :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish