Sminkning med grön eyeliner

  - Annons -

  “Hej Helena! Jag är ute efter en sminkning som inte är speciellt mörk men som ändå framhäver och förstorar ögonen, och som har en grön färgklick för det tycker jag är så snyggt :) Hittar ingen sån i din blogg, men tänker att du säkert har en på lager redan som du kan publicera igen eller om du har tid att göra en sån inom kort. Skulle uppskattas otroligt mycket! Tack för en bra blogg :) Kram!”

  Absolut, självklart har jag en sån på lager ;)

  Det är en sminkning jag gjorde i februari, så det var ett tag sedan. Hoppas du tycker om den!

  IMG_0288_111

  alla-hjärtans-dag-sminkning

  - Annons -

  1. Ljusrosa ögonskugga på ögonlocket.
  2. Brun ögonskugga ytterst på undre fransraden, ytterst på ögonlocket och längs globlinjen.
  3. Tona ut kanterna.
  4. Svart eyeliner med vinge.
  Vit ögonskugga i ögonvrån och under brynet.
  5. Grön eyeliner tunt ovanför den svarta, och avsluta med volymmascara på överfransarna!

  IMG_0325_111IMG_0321_111

  Kram, kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Gud vad fint! Du är så jäkla duktig! Grymt inspirerad varje gång jag ser dina make-uper.
   Här får du ett glatt tips av mig.
   Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish