Sminkning mogen hy före och efter

- Annons -

Igår hade jag en sådan sminkkund som jag bara älskar att ha i sminkstolen – en person som i början är som vilken person som helst, lite spänd hållning och svagt obekväm framför kameran, men som går härifrån som en stark kvinna med uppsträckt hållning, självförtroende i blicken och en otrolig utstrålning!

En sådan person där det främst inte är sminkningen som gör den stora skillnaden, utan hur personens inre skönhet lyser igenom också! Det gör mig såå glad! :)

Igår började jag dagen med just en sådan sminkkonsultation, titta vilken skillnad:

smink mogen hy

Wow säger jag bara! Så vacker!

- Annons -

Hon ville lära sig en enkel vardagssminkning som framför allt ljusade upp hennes ögon och fick henne att se piggare ut. Och det tycker jag vi lyckades med, en vardaglig look men väldigt uppiggande.

Ju mer jag använder Pixi H2O Skintint desto mer älskar jag den, speciellt till en mer mogen hy. Den tillsammans med Paese Makeup Base Smoothing ger ett väldigt slätt och fint resultat! Hon sa själv så fort vi applicerat foundationen “vad mycket slätare huden ser ut nu” så det är inte bara jag som ser det :)

Vi använde så få produkter som möjligt och höll allting väldigt enkelt, så ögonskuggorna är nästan enbart samma skuggor som contouringen (fast med ögonskuggsprimer under) och ögonbrynen rörde vi inte alls då hon var nöjd med dom.

Ansikte
Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Smoothing)
Foundation – Pixi H2O skintint (3 Warm)
Contouring – Pixi Book of beauty Contour Creator Palette
– (Använde den ljusaste skuggan under ögonen)
Rouge – gloMinerals blush (Sweet)
Makeup Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Ögonbryn – Ögonbrynen har hon tatuerat hos Annika här på salongen, men det var typ 4 år sedan sa hon. Så dom rörde vi inte alls.
Läppar – gloMinerals Suede Matte Crayon (Trademark)

Ögon
Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – Benecos White natural kajal
Ljus ögonskugga innerst på ögonlocket, lysterfull skugga i mitten av ögonlocket, brun ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen – samma som contouringen i ansiktet
Brun skugga i nederkanten av ögonlocket och längs undre fransraden, Paese kashmir eyeshadow (604)
Lashliner – Tatuerad av Amir här på salongen
Mascara – Magnetic lash mascara

Alla produkter finns att köpa på Byher.se!

smink mogen hy uppsala

Det är bara att hojta till om ni har några frågor kring produkterna eller liknande :)

Boka en sminkkonsultation hos oss direkt på vår hemsida, det kostar 795:- och då ingår valfria produkter för hela summan!

- Annons -

Kram! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Jättefint! Älskar att se före-efter bilder! Och eftersom jag är “väl mogen” själv, tycker jag det är väldigt kul att se lite äldre personer här! Lärorikt också. Hon blev mycket fin!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish