Sminkspegel med lampor i handväskan

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I lördags var jag på ett event med Infinatura Cura Oil som är en ny olja som lanseras på Lyko.se idag! Jag har inte hunnit testa den ordentligt än, det kräver ju lite tid att testa hudvårdsprodukter, men den låter hur bra som helst och min tanke är att varför skulle inte en blandning av toppenbra oljor funka bra? :)

  Den finns i alla fall att köpa här och kostar nu 299 kronor istället för ord. pris 399 kronor.

  Men det var inte det jag skulle säga egentligen, utan i vår goodiebag på eventet fick jag en rolig sminkspegel i bra storlek för handväskan – och den har inbyggda lampor! :)

  Spegeln är från hårvårdsmärket Four Reasons, jag hittar den inte på någon hemsida så antar att det kanske är en tryckt reklamgrej bara men väldigt söt tycker jag! :)

  Linda Hallberg la ut ett inlägg för ett tag sedan och skrev “vad skulle ni aldrig lägga pengar på?” och detta skulle för min del nog hamna under den kategorin om jag handlar till mig själv haha. Men det är ju en rolig present och nu när jag väl har den så är jag väldigt glad över det!

  - Annons -

  Lamporna är ju inte megastarka men perfekt när mobilen är död (annars kan man ju lysa med den) och man t.ex. sitter på bussen och vill dubbelkolla att läppstiftet sitter där det ska o.s.v. En “onödig” grej som KAN vara räddaren i nöden någon gång :) Eller vad säger ni?

  Kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelCoffee and Cream
  Nästa artikelSnygga, ekologiska ögonbryn
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej, detta gäller ditt inlägg http://finest.se/helenaronnblad/2015/01/14/eyeliner-tutorial/ , vet inte om du läser kommentarer på gamla inlägg så postar min fråga här: Jag gillade verkligen ditt tips om svart ögonskugga mellan fransarna (steg 6 i din tutorial) eftersom eyeliner alltid ser halvtråkigt ut på mig då man alltid ser huden mellan fransarna jättemycket (hur nära inpå fransraden jag än anstränger mig för att dra eyelinern). Jag aldrig har fattat vad jag ska göra åt det. Det ser liksom ut som ett fult mellanrum mellan ögat och eyelinern och det förstör hela effekten, tycker jag. Men nu har jag testat ditt tips några gånger, och det blir betydligt bättre, men jag får alltid skitmycket svart ögonskugga som trillar ner under ögat. Nåt tips för att motverka det? MVH sminknybörjare.

   • Hej! Jag ser alla kommentarer oavsett hur gamla inläggen är, det blir som en lista när jag loggar in i bloggen :)

    Kul att du gillade mitt tips! Det är viktigt att inte ha för mycket ögonskugga på borsten, slå av lite mot handen eller dutta mot ett papper innan du applicerar. Har du fortfarande problem (det beror ofta på konsistensen på ögonskuggan) så kan du hålla en bit papper under ögat medan du applicerar, eller lägga lite löspuder under ögat som du borstar bort sen och då följer all fallen ögonskugga med också.

    Eller så kan du använda någonting annat än ögonskugga som inte dammar, det lättaste då är enligt mig en cake eyeliner eller gel eyeliner som du applicerar med en smal snedställd pensel. Du kan även använda mascara, men var då lite försiktig för har du en mascara som torkar snabbt så kan det vara svårt att få fina fransar sen om du redan har torkad mascara i fransarnas hårbotten.

    Hoppas att mina tips var till hjälp!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish