Sminkspegel

  - Annons -

  På julafton är det exakt två år sedan jag fick min underbara sminkspegel ”Chloe – Classic White” i julklapp! Den fungerar fortfarande hur bra som helst och jag använder den varenda dag! :)

  Jag trodde att jag inte kunde älska den mer, tills nu då jag bytte till LED-lampor, woow!

  IMG_5058_111

  Med halogen-lampor så blir det nästan lite bastuvarmt om man sitter framför spegeln länge, och råkar man då röra lamporna så bränner man sig! Jag har även råkat smälta en kajalpenna som råkade hamna precis framför ena lampan längst ner en gång haha.

  Det har inte varit ett så stort problem som det låter, men det är helt underbart att slippa nu med LED-lamporna som inte blir varma alls!

  - Annons -

  För att inte tala om hur mycket mer miljövänligt det är med LED-lampor, bara en sån sak :)

  Och inte nog med det, med LED-lamporna tycker jag dessutom att ljuset blir ännu finare! Spegeln ger ett ljus som liknar varmt dagsljus, och med de nya lamporna så är det faktiskt ännu mer likt. Fantastiskt bra!

  IMG_5095_111

  Fint ljus, inga skuggor, ingen bastuvärme, dimmer som reglerar ljusets styrka och dessutom är ju bara spegeln i sig galet snygg! Den här bilden är tagen när det är kolsvart ute, och det enda ljuset i rummet kommer från sminkspegeln.

  För er som är sugna på en sån här spegel (bra julklappstips till en person du vill lägga lite extra pengar på, en skönhetsintresserad dotter/son kanske!) så kan jag berätta att den ganska nyligen har lanserats i många nya fina variationer och storlekar! Bland annat med guldram, leopardmönster och krokodilmönster.

  Speglarna finns på sminkspegel.se och makeupmirror.com, priserna är lite olika men min som heter Chloe – Classic White kostar 1800 kr / 195 Euro.

  Halogenlampor ingår i priset, LED-lampor gör inte det om jag har förstått det rätt men jag tror att de kommer börja sälja LED-lampor på shopen också.

  IMG_5110_111

  En osminkad Helena så här på kvällskvisten ;)

  Nu spelar det absolut ingen roll om det är vintermörkt ute eller inte, jag får så fina sminkningar med min sminkspegel ändå, och fina bilder med mina nya foto-grejer också :) Äntligen!

  - Annons -

  Två tummar upp säger jag, jag vill ha fleeeer!!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish