Sminktips i webshopen!

  - Annons -

  Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen igår, men jag var faktiskt inte ledig utan jobbade hela dagen! Jag är ju ändå husvakt hos mamma så jag passade på att göra massa dator-jobb framför brasan istället för att jobba framför sminkspegeln hemma hos Miska :)

  Så jag har finslipat lite grejer i webshopen så att det ska vara fint och fräscht inför julrean som har kickat igång nu!

  e

  Bland annat så har jag lagt till flikar på varje produkt så att inte allting står i produktbeskrivningen. Jag är inte helt klar men på nästan alla produkter så finns nu ingredienser, vanliga frågor (om beställningar) och tips!

  Tips-fliken har på vissa produkter bara små enkla bra-att-tänka-på-saker och på andra så står det en hel del! På Yag minerals foundation exempelvis, där kan ni få tips om vilken nyans ni ska välja, hur ni ska sminka er beroende på hudtyp och även massor av vanliga problem och problemlösningar som många har med grundsmink.

  - Annons -

  q

  Bra va?? :)

  Det tar jättelång tid att gå igenom alla produkter och ändra och greja, men jag ska fortsätta finslipa och fylla shopen med nya bilder och tips!

  Har ni några önskemål om hur webshopen är utformad så är det bara att hojta till!

  Glöm inte att om ni undrar någonting om hur man ska använda en specifik produkt eller liknande så är det bara att maila mig så svarar jag så snabbt jag kan! Hela tanken med min webshop är 100% personlig service så det är bara att höra av sig :)

  IMG_4442_111

  Kraam!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish