Snygg i grå ögonskugga!

  - Annons -

  Alla länkar är till produkter som jag säljer i min egen webbshop Creativemakeup.se.

  När man köper en palett med ögonskuggor så får man så extremt många sminkvariationer att välja på för man kan ju dels kombinera färgerna på alla möjliga sätt. Men också som jag skrivit om ganska mycket den senaste tiden – det är såå fint med bara samma ögonskugga runt hela ögat!

  Enkelt, snabbt och fint! :)

  BAS:

  - Annons -

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation –
   glo Pressed Base Foundation (Golden medium)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Skin Beauty Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (38)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Brynpenna & FRÄKNAR – Benecos Eyebrow Designer (Brown)
  Bryngel – Refectocil Styling Gel

  Läppenna – glo Lip Liner (Acorn)
  Färgat läppbalsam – Pixi Shea Butter Lip Balm (Sweet Peach)

  Det är något speciellt med den här gråa skimmerskuggan som gör att den är väldigt enkel att bära upp! Man känner sig bekväm i den liksom :)

  Ögonskuggan kommer från paletten glo Skin Beauty Shadow Palette (Mixed Metals) och är den lyxigaste paletten! Jag har alltid denna med mig när jag reser, inget mer, då kan jag göra allt från så enkelt som lite ljust i ögonvrån till helguldiga ögonlock eller en mörkbrun smokey eye :)

  Perfekt storlek också, både för att ta fram hemma men framför allt att ta med sig. Och ändå har den en stor spegel! Suverän helt enkelt!

  - Annons -

  ÖGON:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  1. Grunda med ögonprimer, Paese Beauty Record Eyeshadow Primer.
  2. Dutta på den gråa ögonskuggan på hela ögonlocket och under ögat, glo Skin Beauty Shadow Palette (Mixed Metals)
   …med borsten Nanshy Tapered Crease). Svep fram och tillbaka med samma borste några gånger i globlinjen för den mjuka uttoningen.
  3. Ljus matt skugga i ögonvrån (från samma palett)
  4. Svart mascara på överfransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Min vattenlinje är tatuerad ljus. Så för exakt samma ögon så kan man komplettera med glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach) också :)

  Jag älskar kontrasten mellan de kalla ögonen och den varma läppfärgen! En klassisk regel är ju att man ska välja en varm läppfärg till varma ögonskuggor, och tvärtom kallt till kallt. Men vi alla vet ju att jag har slängt min regelbok för länge sen ;)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej. Jag ska snart få mina ögonbryn tatuerade utav Miska. Jag skulle väldigt gärna ha ett inlägg om hur det går till. Hur vet man vilken form man ska ha, kommer vi fram till det tillsammans? Jag har absolut ingen aning… Hur går allt till? Gör det ont?
   Tack för en bra blogg!

   • Hej! Vad kul! :) Jag kan absolut göra ett inlägg om det, men vi är bortresta till 30 januari så hinner nog inte innan din tid (såg en Caroline i bokningssystemet 1 feb?). Men kan svara snabbt i en kommentar!

    Först får du bedövningskräm på brynen i väntrummet och får läsa igenom och godkänna all info om behandlingen m.m. Så att allting är färdigt innan det är dags för behandlingen.

    Därefter ritar Miska upp formen med brynpenna och ni kommer fram till exakt form tillsammans. Detta tar nästan lika lång tid som själva tatueringen då det är det viktigaste steget :) Han ritar två lite olika bryn först så att du kan säga vilken du gillar mest och eventuella ändringar. På så vis är det enkelt för dig att komma med feedback och vara delaktig. När båda brynen sedan är uppritade symmetriskt (jag brukar hjälpa till med finslipet också innan ni tatuerar) och både du och Miska är nöjda så är det dags för tatueringen. Det du behöver tänka på vid uppritningen är att formen upplevs som bred och skarp då (eftersom brynen blir helt ifyllda med penna), så helheten upplevs lite smalare och framför allt mycket snyggare när det blir hårstråteknik sen :)

    Under tatuerandet så läggs ny bedövning på hela tiden, vissa kunder somnar efter ett tag! Men första varvet kan kännas lite mer innan bedövningen går djupare in. De flesta tycker att det gör ondare att plocka brynen. Miska tatuerar strån som blir väldigt naturligt och smälter in med dina naturliga strån (om du har egna brynstrån också).

    Därefter är det läkningstid en vecka och efter minst 2 veckor så kommer du på ett återbesök (ingår i priset) då ni fyller i småluckor m.m som släppt under läkningen. På vissa släpper det nästan ingenting och på andra släpper det lite mer.

    Hör av dig om du har fler frågor! :)

  2. Så snyggt och fräscht, älskar looken. Grått är utan tvekan den nya personliga favoritfärgen.
   Tack även för alla de bra tipsen :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish