Snyggaste ögonbrynstrenden?

  - Annons -

  Jag tycker det är väldigt kul att följa ögonbrynstrender! :) Från superskarpa till ombré till mer fluffiga/naturliga o.s.v.

  Men det allra snyggaste enligt mig är att först och främst bara inspireras av trenderna men inte alltid följa dom till punkt och pricka. Det handlar så mycket om hur dina egna strån växer o.s.v, alla trender funkar inte på alla bryn. Utan utgå först och främst från dina egna bryn och ditt ansikte, och såklart vad du gillar bäst, sen kan man variera smådetaljer från dag till dag eller trend till trend :)

  Jag har aldrig varit så nöjd med mina bryn som jag är nu och det sitter nästan bara i hjärnan. Tidigare så har jag suktat efter sådär breda och fylliga där man kan kamma stråna till perfektion. Det är ju så fint och så roligt att sminka!

  Men för mitt ansikte så trivs jag mycket, mycket bättre i smalare bryn. Mina strån samarbetar bättre då också haha. Jag gillar också lite spetsigare form, inte så mjuka i bågen. Tidigare har jag alltid känt mig lite missnöjd i bakhuvudet för att jag önskat bredare och fylligare bryn, mina naturliga bryn är för glesa, mesiga och bångstyriga för att vara det naturligt och varje gång jag sminkar dom bredare så inser jag att jag verkligen inte passar i det. Så även fast ni säkert inte ser någon skillnad om ni kollar tillbaka på mina bryn för ett år sedan så känner jag mig nöjdare själv för att jag gör “mina bryn” och inte bara “snygga bryn”.

  Förstår ni hur jag menar? :)

  - Annons -

  Jag har även steppat upp mitt brow game lite sen dessa brynpennor från glo Skin Beauty kom in i mitt liv :) Jag som gillar smala med skarpan kanter utan att hela brynet är helskarpt så är dessa smala pennor perfekta! Man får sån bra precision!

  glo Micro Brow Liner finns i 6 nyanser och ni kan köpa dessa i min webbshop här! Jag har nyansen Light Brown i detta inlägg.

  Har någon av er reflekterat på liknande sätt så vore det intressant att höra! :) Om ni bara utgår från era egna referenser eller om ni försöker efterlikna bryntrender på Instagram typ.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish