Sommarsminkning före & efter

  - Annons -

  Den här sminkningen gjorde jag på en tjej ska sitta modell på sminkdemon jag ska hålla i på vårt sommarevent den 31 maj!

  Jag ska inte göra en hel makeup framför gästerna utan det mesta kommer jag ha förberett innan och bara visa upp vilka produkter jag använt, och sedan kommer jag avsluta med 3st  fina sommarprodukter som jag lägger på under själva presentationen.

  Jag fotade före- och efterbilder på henne som jag kan visa er :)

  BAS:
  Färgad ansiktsprimer – glo Skin Beauty Tinted Primer Spf 30 (Light)
  Lystergivande persikaguldig highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (Rome Rose)
  Fixing mist – Pixi makeup fixing mist

  - Annons -

  (Det är dessa tre jag ska visa framför alla gästerna sen)

  ÖGONBRYN:
  Brynpenna – glo Skin Beauty Miro brow liner (Ash & Dark brown)

  ÖGON:
  Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
  Ögonskuggor (varma toner) – glo Shadow Palette (Mixed Metals)
  Gul & Turkos ögonskugga – Paese NEO Eyeshadow
  Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
  Eyeliner – Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
  Mascara – Magnetic lash mascara

  LÄPPAR:
  Läppstift – glo Skin Beauty Lipstick (Bella)

  Det jag vill trycka lite extra på i min sminkdemo är att smink ska vara kul! Temat för kvällen är ju att skönhet är friskvård :)

  Därför vill jag ha lite färg kring ögonen men samtidigt visa att det inte behöver vara svårare än att lägga lite turkost under ögat eller gult i ögonvrån – man behöver inte göra värsta regnbågssminkningen bara för att använda färg! Allt detta är förberett innan eventet.

  Det jag sedan kommer visa på själva sminkdemon inför gästerna är hur bra den färgade ansiktsprimern är – jag kommer lägga bara på halva ansiktet så kan dom sen jämföra båda sidorna. För den blir så naturlig så man förstår inte wow-effekten om man inte kan jämföra hur slätt och jämnt det är på ena sidan jämfört med den andra.

  Den färgade ansiktsprimern är en jättebra sommarprodukt eftersom den har solskydd 30, är matt och hållbar på huden och jämnar ut både hudstruktur och hudton på ett diskret sätt. Men om man ska gassa i solen på stranden typ så ska man såklart ha spf 50.

  För min hudtyp så hade jag behövt hela 4 produkter för att uppnå detta resultat på basen – först solkräm, sen primer (för så utslätande effekt) sen en färgad dagkräm eller semitäckande foundation (för täckning) och därefter puder (för ett matt och hållbart resultat). Men nu räcker det med denna primer!

  - Annons -

  Därefter avslutar jag med highlightern med färg som är såå fint på sommaren och sedan fixing misten som gör sminket extra hållbart – vilket också är bra på sommaren speciellt om man ska på fest och sådana tillställningar och har mer smink på sig.

   

  Vi får se om jag kanske gör några ändringar i sminket på själva eventet sen, men ändå skönt att få testsminka lite :)

  Kram på er ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish