Somriga läppfärger!

  - Annons -

  Förra sommaren var Paese Manifesto Liquid Lipstick den absoluta bästsäljaren på Byher.se! Och därför har jag köpt in extra av de somrigaste färgerna och unnar er lite vårrea inför sommaren 2015 :D

  Dessa läppglans, eller flytande läppstift som dom egentligen heter, är heltäckande läppglans i pigmentrika och högglansiga färger. Resultatet blir ungefär som om man har ett snyggt läppstift och sedan genomskinligt läppglans över, förutom att detta är så mycket lättare att bättra på under dagen!

  Och när jag ändå var igång med min vårrea så slängde jag in fyra somriga färger av Paese Lipstick med arganolja också! En ljusrosa, en mörkrosa, en aprikosnyans och en röd :)

  Manifesto-glansen innehåller Vitamin A, E and C som vårdar huden.
  Läppstiften innehåller Arganolja som är rik på Vitamin E, antioxidanter och Omega 6 som vårdar och skyddar huden. Perfekt för oss som lätt får torra läppar.

  Båda produkterna kostar just nu bara 59 kronor!

  - Annons -

  KLICKA HÄR för att komma till rean! :)

  sommarläppar-färger

  Här är alla nyanser som är på rean just nu! De glansiga 900-nyanserna är Manifestoglansen, och de fyra sista bilderna längst ner är läppstiften.

  Jag har fått jättemånga bra recensioner på dessa produkter, publicerar allihopa här i inlägget så kan ni läsa direkt :)

  recensionerrecensioner-paese

  Har ni några frågor så är det bara att hojta till :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish