Somriga nagelfärger

  - Annons -

  Jag är inte så duktig på att måla naglarna, brukar inte göra mer avancerat än en och samma färg på alla 10 fingrar. Eller duktig och duktig, jag har inte tålamodet haha. Men jag har blivit kär i en somrig färgkombination och tänkte därför visa er tre olika sätt jag har kombinerat dessa nagellack på, för att visa hur fina färgerna är ihop!

  Så får ni lite inspiration även om ni själva gör det mer skickligt sen ;)

  Det är Paese Nail Polish jag har använt i nyanserna 184 (rosa), 179 (aprikos) och 176 (grön).

  IMG_5557_1111

  IMG_5567_111

  - Annons -

  IMG_6605_111

  Så här ser det ut om man målar hela nageln i samma färg, men gör lite olika på olika naglar :)

  IMG_6366_111

  Och här gjorde jag en kombination med Paeses vita nagellack i nyansen 102 också! Lite roligare :) Det var dessa naglar gårdagens sminkning var inspirerad av!

  Och är man mer pysslig så är dessa fina tillsammans i en ombré. Min syster testade det för första gången på mig förra helgen, och det såg ut så här:

  IMG_6234_111

  Lacken finns på Byher.se och kostar 49 kronor.

  Visst är färgkombon jättefin? Snyggt att bara blanda den gröna och den aprikosfärgade också, eller den rosa och den aprikosfärgade :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej! Älskar din blogg och alla dina underbara tips!:) Jag älskar att måla naglarna och använder alltid baslack under. Men så fort jag ens nuddar i vatten med naglarna bildas det luftbubblor under lacket vid sidorna av nageln och kort därefter flagnar det.
   Vad beror det på och kan jag undvika det på något sätt? Det är ju så tråkigt att måla naglarna när det sedan flagnar en timme senare
   Tacksam för svar!:)

   • Hej! Vad roligt att du gillar bloggen! :) Många skakar nagellacksflaskan men det ska man inte göra, då kan det bli bubbligt. Vill du blanda om så är det bättre att rulla försiktigt mellan händerna. Det kan också bero på att ytan torkar för snabbt jämfört med resten, så måla tunna lager, och målar du flera så vänta tills det första lagret torkat ordentligt. Måla också med långa drag, om du gör många korta drag så kan det också bli bubblor. Det kan också samlas luft i penseln, så dra av den ordentligt mot flaskkanten innan du tar upp penseln :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish