Tävling! Vinn sommarkit från Vision Haircare

  - Annons -

  Jag har i samarbete med Vision Haircare fått möjligheten att lotta ut ett toppenbra sommarkit med produkter till en av mina läsare! :)

  Jag har själv testat produkterna och tycker att dom är grymt bra! Kitet består av två solskydd till kroppen (spf 30 och spf 50+), en stylingspray och en saltvattenspray.

  Vision Haircare är ett svenskt märke gjort för personer som bor i Sverige och är anpassat efter just det här klimatet. Kolla in deras Facebooksida och Instagram för mer info och inspiration, dom uppdaterar ganska mycket så det är roligt att följa :)

  Här kommer en kort recension om varje produkt, och i slutet av inlägget tävlar ni enkelt genom att fylla i formuläret ♥

  IMG_6522_111

  - Annons -

  Här ser ni hela kitet!

  IMG_6541_111

  SOLA by Vision Haircare är en solskyddsfaktor i sprayform som ska ge ett jämnt och okladdigt resultat – och det gör det också! Enkel att spraya på kroppen, sugs in i huden snabbt och känns inte kladdig utan man kan ta på sig kläderna direkt. Doftar i princip ingenting. Finns i både spf 30 och spf 50+ vilket känns toppenbra!

  Det viktigaste för mig är en solkräm som inte kladdar, den här känns lite på huden direkt efter men är absolut inte kladdig och efter bara några minuter så känns den inte alls.

  IMG_6548_111

  Vision Haircare Styling Spray är en jättebra hårspray som förutom att hålla frisyren på plats även har UV-skydd som skyddar håret mot solens starka strålar. Den känns inte hård eller jobbig i håret alls, utan håller volymen uppe hela dagen och får håret att ligga snyggt samtidigt som det är lika mjukt och skönt som innan. Ingen superstark spray utan perfekt för vardaglig användning.

  IMG_6552_111

  Vision Haircare RUFF Saltvattenspray är nog den bästa saltvattensprayen jag har testat! Den är effektfull och ger håret den lite sträva och lättstylade känslan, utan att få håret att kännas torrt som många andra sprayer kan göra. Ger en fin struktur till håret utan att ta bort den välvårdade känslan. Perfekt för oss med tunna, fina hårstrån som kan ha svårt att få det snyggt snabbt!

  Fyll bara i detta formulär så är ni med och tävlar om dessa 4 produkter:

  - Annons -

  Lycka till! :) ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSomriga nagelfärger
  Nästa artikelGlad Midsommar!!!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish