Glad Midsommar!!!

  - Annons -

  God morgon finaste ni! Och Glad Midsommar på er! ♥

  Eller “Glad Miss Sommar” som min mamma snapchatade i morse med en bild på vår katt Missan, haha. Humor ja vits ;)

  Idag tänkte jag ta lite ledigt från bloggen faktiskt. Hade planerat att tidsinställa inlägg men det har kommit massa annat emellan så tiden har inte räckt till.

  Så istället för att stressa ut inlägg på morgonkvisten så tänker jag nu fylla på min kaffekopp, äta en god frukost och sedan i lugn och ro göra en fin Midsommarsminkning inför dagen, som ni får se imorgon istället :)

  Hoppas att ni alla får en otroooligt rolig och underbar Midsommarsfton!

  - Annons -

  Jag själv ska ut till mormor som vi alltid gör på Midsommar. Umgås med familjen, dansa med Mila och Meja kring stången, skratta (och förundras) åt hur många potatisar Malin lyckas klämma i sig varje år, midsommarmysa med Mille för första gången ♥ och envisas med att alltid sätta sin midsommarkrans på fårens huvud och försöka ta en bild innan dom slänger iväg den :)

  Det är ungefär så min dag kommer att se ut. Berätta gärna hur ni tänker fira dagen, så mysigt att höra andras planer och traditioner!

  Bjuder på lite bilder på hur jag har sett ut på Midsommar de senaste fyra åren, från brunett till blond och korthårig som jag var i två år, och förra året hade jag långt blond hår :)

  helena-rönnblad-midsommarafton

  Kram på er och GLAD MISS SOMMAR!!! :D

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish