Super-blondie igen!

  - Annons -

  När jag tänker på hur folk skulle beskriva mig utseendemässigt så tänker jag alltid “blond” även fast jag inte varit ordentligt blond på 4 år nu faktiskt. Men jag var alltid blond förut så det känns liksom som jag :)

  Men nu är jag riktigt blond igen! Feeling like my self again haha!

  Vad tycks? :)

  Håret har jag gjort hos Monica på salongen Colour and the Shape i Uppsala! Jag har klippt det väldigt mycket också, så fräscht! Monica har bokningsstopp nu tyvärr så hon tar bara stammisar.

  - Annons -

  Miska visste inte att jag skulle bli så ljus och hade somnat när jag kom hem, så han blev jättechockad när han vaknade bredvid en blondin på morgonen haha.

  Även fast det känns väldigt “jag” att vara blond så är det faktiskt ganska ovant att få ljust runt hela ansiktet, jag har inte vant mig än.

  Och utan smink så känner jag mig väldigt färglös, I need my lipstick typ så känns det :)

  Vi sparade min naturliga hårfärg i botten och det är balayage-pensling så det är en väldigt mjuk övergång och när det börjar växa ut sen så kommer det fortfarande se snyggt ut, ingen sån där skarp utväxt-rand som man får om man helbleker håret. Så skönt att det kommer växa ut på ett snyggt sätt! :)

  Monica berättade att man helst inte ska bleka håret enda ner i hårbotten eftersom värmen från huden gör att blekningen tar mer effektivt där. Så det kan liksom bli ljusare i botten och om man gör det fler gånger så kan det bli en ojämn blond ton. Intressant, det har jag aldrig tänkt på förut!

  Så här ser det ut bakifrån! Jag gillar verkligen att det är ett djup uppe vid hårbotten och inte helblekt hela vägen upp.

  Och vill ni veta det sjukaste? Jag gjorde en håranalys dagen efter och värdet var precis lika bra i kvalitén som innan blekningen! Om man kollar på decimalerna så var det lite torrare men fortfarande så bra att det gills som ett optimalt värde.

  - Annons -

  Olaplex i blekning är verkligen någonting jag rekommenderar! För alla hår är det inte bra som en ensam behandling (enligt mig, om du har start hår men behöver fukt så kan håret bli hårt, skört och strävt om du gör en olaplex-behandling) men tillsammans med blekning så funkar det jättebra.

  Monica sa också det efteråt, hur bra kvalitén kändes trots att jag satt så länge med blekning. Men jag är ju en exemplarisk hårkund också ;) Jag sköter mina inpackningar!

  Så nöjd! Det här håret och färgglada läppar, sen är man good to go!

  Kram på er ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  10 KOMMENTARER

  1. Grymt vacker är du, blev jättefint! Hon blekte och ljusade upp alla dina längder och toppar då också? Du ser jätteblond ut, du passar i det precis som så mycket annat <3

   • Jaa preçis, topparna är helt blekta, i mitten är det lite blandat (syns mer om jag lyfter på överhåret) och hon har aldrig gått enda in i hårbotten men närmast hårfästet i pannan gick hon väldigt högt upp med färgen :) Tack snälla!

  2. Wow, så snyggt! Jag blekte också håret, i förrgår, och även om det inte är en lika stor skillnad som för dig (jag är ju ljusblond naturligt) rycker jag ändå till när jag ser mig själv i spegeln. Nu är målet att få till en kall ton hemma! Hade varit intressant att testa hårets kvalitet för skojs skull ☺

  3. Så snyggt, du är fin i blont hår. Ska själv bli blond på måndag längtar efter det, har verkligen försökt ( i 1 år nu) att trivas i mitt råttfärgade hår men nä så det blir blond igen.

   • Tack snälla! Jaa men då är vi två verkligen, hade ju varit jätteskönt om man trivdes i sin egen för jag tycker att det är fint på andra. Men för mig så går det bara inte haha :) Lycka till med håret idag!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish