Svar om YAG mineral

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Camilla sa…
  “Hej svej.
  Jag skulle beställa yag minerals foundation men den var slut i min färg. Eller tror att det är min färg i alla fall. Soft latte. Kan du skriva i bloggen när den är åter i lager.
  Har problem med att mina porer på näsan syns med puder och flytande foundation. Har testat mängder med primers men inget hjälper. Lägger yag sig i porerna?”

  Heej! Vad kul att du vill testa YAG minerals foundation, nu finns alla foundationfärger i lager igen :) Jag brukar vara duktig på att beställa innan det tar slut men det har gått så mycket av specifika nyanser den senaste tiden så plötsligt säger det bara pang så är en produkt slut medan jag har massor av en annan nyans hehe.

  Concealern Covers red är det som är slut just nu men det borde komma imorgon eller på onsdag!

  YAG Minerals framhäver inte porerna, tvärtom, men ett tips är att jobba mycket med borsten (rekommenderar YAG Minerals kabukiborste) för då buffrar du in foundationen i huden vilket gör att porerna syns ännu mindre och dessutom håller sminket längre då samt ger ett naturligare resultat.

  Jag kan dessutom rekommendera L’Oréals Blur Cream för er som har problem med synliga porer, den är jättebra tycker jag! Men jag har inte jättemycket problem med porerna så för mig räcker det med att bara jobba mycket med borsten.

  - Annons -

  IMG_2835_111

  Missa inte att jag även har fyllt på Paese-sortimentet! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelEnkel, grå sotning
  Nästa artikelBlanda läppfärger
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish