Svar på kommentarer

  - Annons -

  Jag har haft så mycket den senaste tiden att jag legat lite efter med svarandet av kommentarer o.s.v. Därför tänkte jag bara nämna i ett inlägg nu att jag har gått igenom och svarat på alla frågor nu, så ni vet! :)

  Om jag har missat någonting eller om ni inte orkar scrolla genom inläggen så är det bara att skriva igen så svarar jag så snabbt jag kan. Försöker alltid svara på alla era kommentarer och mail! Vissa dagar tror jag att jag bloggar lika mycket som jag svarar på frågor haha, kommentarerna brukar vara korta men alla mailkonversationer är desto längre. Men jag gillar det, älskar att hjälpa till!

  Och när jag ändå skriver om det så vill jag passa på att tacka för alla era fina ord också :) Ni verkar vara världens underbaraste människor! Blir alltid lika glad när det plingar i telefonen när jag får en kommentar, och brukar ofta läsa igenom kommentarerna flera gånger när jag vill känna mig lite extra omtyckt ;)

  Ni är bäst! ♥

  IMG_6181_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish