Röd i ansiktet? Använd Pixi Redness Reducing Primer

  - Annons -

  Pixi Redness Reducing Primer är en svinbra ansiktsprimer som är lätt gröntonad och därför neutraliserar bort röda områden i ansiktet. Finns att köpa på Byher.se!

  Jag har fotat före- och efterbilder med den idag och tänkte visa er nu :)

  pixi-redness-reducing-primer-before-after

  Skillnad va? Titta närvingarna!

  Mitt problemområde är kring näsan där jag både är allmänt rödflammig men också har synliga blodkärl. Och det är mest p.g.a. rödheten som jag sminkar mig med bassmink är jag vill känna mig fin, även när jag egentligen skulle kunna vara osminkad. Mina småfinnar och liknande stör mig inte mycket alls.

  - Annons -

  Men med denna primer så är det bara att applicera på önskade områden (eller i hela ansiktet) och sedan kan man gå helt osminkad.

  Den är också bra även om man ska sminka sig med täckande smink, för då behöver man inte lika mycket foundation och concealer över vilket både är ekonomiskt och ger ett mer naturligt och hållbart resultat!

  pixi-grön-primer

  Vad är Pixi Redness Reducing Primer?
  En ansiktsprimer som inte ger täckning, utan jämnar ut hudtonen enbart med hjälp av gröna pigment. Grönt neutraliserar rött och dämpar rodnader i huden. Får även resterande bassminket att hålla längre.

  Innehåller bland annat E-vitamin, solrosolja, aloe vera och safflorolja som tillsammans lugnar, vårdar och återfuktar huden.

  Primern fick 5 av 5 i betyg av Daisy Beauty Januari/Februari 2015.

  Hur använder man primern?
  Kan användas på olika sätt, med eller utan täckande smink över, på bara delar av ansiktet eller i hela. Smörj in med rena fingrar och massera in den i huden.

  Kan man använda primern i förebyggande syfte om man t.ex. har lätt för att rodna?
  Ja! Till skillnad från en grön concealer (som ser grön ut om den hamnar på en hy som inte är röd) så är denna mer milt pigmenterad och kommer inte ge huden en grön ton även där den inte är röd.

  Vilken är bäst, Pixi Redness Reducing Primer eller Zuii Organic Colour Corrective Base Mint?
  Jag har redan hunnit få denna fråga några gånger och tänkte därför ta upp det nu :) Båda dessa gröna ansiktsprimers fungerar på samma sätt, ni kan läsa mitt inlägg om Zuiis primer i detta inlägg.

  Den största skillnaden är att Zuiis primer är lite mer effektiv, vilket är bra om man t.ex. har röda blemmor och sådant som kräver lite extra för att neutraliseras. Pixis är därför bättre om man t.ex. vill vara osminkad också, för den kan man ta ganska mycket av utan att hudtonen blir kall vilket den kan bli om man tar mycket av Zuii. Man kan använda Zuii även om man ska vara osminkad, men då får man vara mer sparsam, så den rekommenderar jag mest för er som har mycket rött och som brukar sminka er med täckande smink också.

  - Annons -

  pixi-redness-reducing-primer

  Den funkar bra under alla foundations jag har testat, men jag upplever att just Pixi H2O Skintint inte går in i huden lika bra om man har denna primer under. Resultatet blir jättebra men Skintinten måste masseras in mycket mer noggrant, så det kan vara bra att veta om ni funderar på att köpa båda dom samtidigt.

  pixi-redness-reducing-green-primer
  pixi-redness-reducing-primer-före-efter

  Jag låter bilderna tala för sig själva, resultatet blir naturligt samtidigt som det är effektfullt!

  Två tummar upp :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Jag har en liten fundering och det vore toppen om du svarade :)
   Kan man använda det på ganska finnig/oljig hy? Jag har finnar och vill helst slippa få fler finnar. Bokstavligt rädd för att använda oljiga produkter på ansiktet här.. :S

   Förresten, Tack, tack och tack för en kanonblogg!! <3

   • Ja absolut!! Jag har själv superoljig hy nämligen så jag vet direkt om en produkt funkar eller inte med just oljig hy. Det är skillnad på olja och olja i produkter, fina lätta naturliga oljor går in snabbt i huden och gör bara nytta. Det är tyngre oljor som inte går in ordentligt som inte funkar för oss. Så du behöver inte oroa dig för det med denna primer och du behöver inte utesluta olja helt från din dagliga rutin – det gäller bara att inte använda fel oljor :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish