Tandblekning hemma vs klinik

- Annons -

Jag har blekt tänderna hemma några gånger, och de enda märkena jag har kunnat rekommendera är de som innehåller bettskenor som man kan forma själv. De andra har jag inte ens kunnat testa, för mina tänder som inte är raka får liksom inte plats i formen.

Men rent resultatmässigt så är det två skillnader som jag har reagerat på när det gäller den professionella blekningen som jag gjorde igår, som utmärker sig jämfört med hemmablekning. Och det är:

1. Det jämna resultatet! Klinikblekningen blir så mycket jämnare och finare på tänderna, det blir så fint längs tandköttsraden och det är verkligen inga gula skiftningar kvar på tänderna. Mina hörntänder har annars en tendens att inte bli lika vita som resten av framtänderna, men det är dom nu!

Och bleker man hemma så har man ju inte så stor koll på fläckar, tandsten och sådant som kan göra blekningen ojämn, det kollas ju upp och tas bort om man bleker på klinik.

2. Det vita resultatet! Jag trodde att jag hade vita tänder innan, och jag trodde speciellt att mina tänder var vita efter hemmablekningarna jag har gjort förut. Men nu ser jag att de faktiskt kan vara VITA! :) Superkul med så stor skillnad!

- Annons -

IMG_6602_111

Jag försöker göra en flirtig blinkning på bilden, men kan inte riktigt avgöra om jag lyckas eller om jag bara ser otroligt besvärad ut haha.

Dessutom måste jag även tillägga att hemmablekningen för mig inte höll superlänge, kanske för att dom inte blev så vita som dom är nu. Men denna blekning ska ju hålla i ca 5 år (säkert mer för mig som har så bra tänder och sköter dom väl) så tänker man långsiktigt så är det ju absolut mer värt pengarna att bleka på klinik!

För er som har missat mitt inlägg om blekningen som jag gjorde igår, klicka här! :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish