Tatuera ögonbryn

  - Annons -

  Jag får jättemycket mail med frågor om permanent makeup, speciellt ögonbrynstatueringar är populärt och det är just det området som jag får allra mest frågor om.

  Många har även missförstått mina inlägg (antar att det är när folk kikar in på bloggen snabbt via Google) och frågar var min salong ligger och tror att det är jag som gör tatueringarna, så för att förtydliga så skriver jag redan i början av detta inlägg att det är Annika Söderlund på Creative Make Up som gör all permanent makeup som jag bloggar om :)

  Med det sagt så tänkte jag visa ett par supersnygga ögonbryn som Annika gjorde på en kund för någon vecka sedan, jag har sett dom i verkligheten och dom är sååå himla snygga, vilken förvandling!

  permanent-makeup-mörka-bryn-uppsala-före-efter

  Snyggt va? Bilden är tagen direkt efter behandling och är därför lite mörkare och lite skarpare än vad slutresultatet kommer att bli.

  - Annons -

  Jag kan säga att det är otroligt få som är så duktiga på permanent makeup som Annika är, och ni kan inte förvänta er så här snygga bryn på många andra salonger. Många gör permanent makeup på sidan av någonting annat, t.ex. främst arbetar med naglar eller hudvård, men det säger ju sig själv att en person som har jobbat heltid med tatueringar i snart 10 år har mycket mer erfarenhet och framför allt skicklighet.

  Annika får kunder från hela Sverige som vill tatuera sig hos henne, och eftersom jag jobbar med makeup på salongen så kan jag tala om att hon är fullbokad i flera månader nu och de första lediga tiderna är inte förrän september!

  Många ringer och säger “jag har tänkt på det här i flera månader nu och bestämt mig för att nu ska jag göra det innan sommaren!” och det är så tråkigt att behöva säga att hen skulle ha bokat redan vid första tanken för att hinna få en tid. Annika har en återbudslista som man kan skriva upp sig på, men det står typ 50 stycken uppskrivna på den redan så chansen är väldigt liten.

  Men den som väntar på någonting gott :) Och ni som vill göra det under hösten/vintern – boka redan nu!

  permanent-makeup-ögonbryn-före-och-efter_1

  Ska också nämna att många frågar om Annika tatuerar med 3D-teknik/hårstråteknik, och ja det är en slags hårstråteknik men hon har utvecklat en egen teknik med åren som alltså inte är som andras klassiska 3D-tatueringar.

  Hojta till om ni har fler frågor :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Hej igen!

   Kul att du blev så glad!
   Tänkte bara att om du vill se mitt resultat kan du kika på min blogg (kakaobonan67.wordpress.com. Har även länkat till dig vilket jag hoppas är ok?!
   Fin sommar till dig också!
   Kram Pia

  2. Hej!
   Tänkte bara skriva och tacka dig för alla inlägg om ögonbrynstatueringar. Mina egna är (var) en katastrof, växte bara glest och till hälften. Tack vare dina inlägg tog jag mod till mig och bokade tid hos Annika. Var där för snart två veckor sedan och är supernöjd. Nu har dem läkt och jag ska tillbaka i början av juli för lite justeringar, vill ha dem aningen mörkare så det ska nog gå att ordna. Många undrar varför jag åkte ända till Uppsala (bor utanför Södertälje så det tog mig två timmar att åka) och då säger jag att jag åkte till den jag hört ska vara bäst!
   Tänkte bara ge lite feedback på ett av alla dina fantastiska inlägg.
   Kram Pia

   • Underbara du! Vad snällt av dig att ta dig tiden att skriva till mig bara för att ge positiv feedback, det gör mig jätteglad :) Superkul att du är så nöjd med dina ögonbryn, Annika är grym! Din kommentar värmer jättemycket, hoppas du får en superhärlig sommar! Kram, kram :*

  3. Hej. Vet du vad det är för skillnad på 3D och taffty? Här där jag bor verkar det bara finnas taffty tekniken. Är den bra? Tacksam för svar :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish