Tatuerad eyeliner & ljus inliner + lash lift

  - Annons -

  Hur får man piggare ögon utan smink? Det svaret kommer här! En tatuerad eyeliner & ljus inliner + lash lift helt enkelt! :)

  Innan vi åkte till Sydafrika så bokade jag in lash lift och fransfärg hos Olga. Så lyxigt när man äger en egen salong, man är på jobbet och får en oplanerad lucka och på en sekund ligger man och får fixade fransar istället ;)

  Det jag gillar nästan mest med lash lift är inte bara att fransarna blir så snygga, som om man skulle ha permanent mascara (fast bättre, för mig som gillar separerade och naturliga fransar) utan att det framhäver mina sminktatueringar så mycket!

  Jag har ju alltid pigga ögon tack vare tatuerad eyeliner & ljus inliner men efter en lash lift så är det nästan som att jag är nytatuerad igen!

  - Annons -

  1+1=3 som Annika brukar säga. Allt framhäver varandra så effekten ihop blir dubbelt så stor jämfört varenda detalj var för sig.

  Länkarna i inlägget går till mig egen webbshop och salong Creativemakeup.se.

  Tatuerad eyeliner & ljus inliner + lash lift

  Så här ser mina ögon ut helt osminkade, på bilden ser ni tatuerad eyeliner och ljus inliner tydligt! Har bara gjort bas + bryn.

  Naturligt men ändå effektfullt, eller hur? :)

  refectocil lash lift

  Jag använder Refectocil Styling Gel (hette förut Long lash gel, det är samma) till brynen och fransarna för att vårda dom. Den innehåller vitamin E, D-Panthenol och glycerin som stärker fransarna vilket är perfekt efter lash lift och brow lift. Som ett balsam!

  Samtidigt fungerar den som en bryngel eller genomskinlig mascara! På brynen älskar jag effekten, på fransarna har jag den bara för de vårdande egenskaperna för lash liften är så fin ändå.

  Ps. det här snygga matta läppstiftet är glo Skin Beauty Suede Matte Crayon i nyansen Bombshell, som även det märket finns i vår webbshop Creativemakeup.se. Finns i fler färger också, snyggt och väldigt hållbart!

  Tatuerad eyeliner & ljus inliner + lash lift

  - Annons -

  Ritade lite pilar ifall det är svårt att se exakt var jag har tatuerad eyeliner & inliner + lash lift är:

  Eyeliner Light – En svart linje i fransarnas hårbotten. Inte så bred att den är över fransraden (när man blundar) då kan man boka medium. Light är precis mellan fransarna bara.

  Inliner – Ljust längs vattenlinjen/slemhinnan innanför nedre franskanten. Öppnar upp blicken och tar bort rödhet. Den här gillar jag mest, om jag hade behövt välja så hade jag valt denna framför den svarta eyeliner (men som tur var slipper jag välja!!)

  Lash lift – En permanent böjning av fransarna + fransfärg. Också kallat ögonfranspermanent eller lash lamination.

  Fransarna håller i flera veckor. Färgen håller i upp till 6 veckor och böjen håller längre (den växer bort och fransarnas egna cykel är ca 2 mån). Så de kunder som kommer regelbundet gör fransfärg var 5:e vecka och lashlift + fransfärg var 10:e vecka.

  Eyelinern och inlinern håller i flera år! Jag gjorde mina för ca 8 år sedan nu och gick inte ens på återbesöket för det fäste så bra direkt. Det var innan jag och Annika började samarbeta, då var jag en vanlig kund. Tänk om man visste vad som komma skulle :)

  Tatuerad eyeliner & ljus inliner + lash lift

  Så skönt att slänga på bas, bryn och läppar men fortfarande ha framhävda ögon automatiskt. Annars hade jag behövt 3 produkter till: Eyeliner, ljus kajalpenna och mascara.

  Man kan ju vara helt osminkad också men jag gillar ju att sminka och fixa till mig! :) Vissa vill slippa sminka sig helt medan andra (som jag) bara vill förenkla. Då kan man lägga tiden på läppar eller fräknar istället ;)

  permanent makeup eyeliner

  - Annons -

  Både Annika och Olga på Creative Makeup gör eyelinertatueringar (Olga gör bara storlek light) men Olga utför även lash lift (som även Zahra och Ida gör) så vet ni kan ni kan göra? Boka alltihop detta samma dag! Sen har ni också så här pigga ögon även när ni är osminkade! :)

  Boka online på vår hemsida här!

  Om ni vill ha snygga ögonbryn också, så läs mitt inlägg om allt om browlift!

  Hoppas ni gillade inlägget och tyckte det var intressant att se tatuerad eyeliner & ljus inliner. :) Hör av er om ni har några frågor!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish