Tatuerade ögonbryn på män

  - Annons -

  På salongen får vi ofta frågor om det är vanligt att även män gör permanent makeup, och det är det absolut! Inte i samma utsträckning som kvinnor, men det är inte alls ovanligt. För även om det inte är så vanligt att män gör en lika välformad ögonbrynsform som kvinnor, så vill de också fylla i hack och ojämnheter i sina ögonbryn, och i många fall hela ögonbrynen om man har få strån själv.

  För ögonbryn är ju inte lika feminint förknippat så som t.ex. långa ögonfransar, i princip alla har ögonbryn oavsett kön. Så det är verkligen en stor variation bland personer som gör detta.

  Här är ett exempel på en manlig kund som Annika tatuerade här om dagen:

  tatuerade-ögonbryn-män1

  Fantastiskt resultat eller hur? :)

  - Annons -

  Jag älskar att jag har min fotostudio på salongen nu också, den är i mitt “bloggrum” så vi fotar inte alla personer med den men vissa kunder lurar jag in här och det är såå kul att äntligen kunna visa i bra kvalitét hur duktig Annika verkligen är. När det handlar om sådana smådetaljer som hårstrån så blir det verkligen inte samma med en digitalkamera i vanligt lampljus.

  permanent-makeup-ögonbryn-män2

  Hon är fantastisk Annika!

  Hon har tatuerat Sandras ögonbryn också som jag har fotat och kommer visa er inom kort :) Om ni gillar att se lite permanent makeup här i bloggen också?

  Förresten så har Sandra fått en avbokning imorgon, hon var fullbokad tidigare men nu finns det en ledig tid kl 10.00 om någon vill boka sminkkonsultation eller frans-och brynbehandling hos henne :)

  Nu ska jag knata till bussen och när jag kommer hem ska jag:
  * Köpa två paket av ICAs krossad choklad-glass (min favorit)
  * Ta en lång dusch, smörja in mig och dra på ett tjockt lager ansiktsmask
  * Titta på romantiska filmer och äta glass i sängen

  Världens bästa fredagkväll ska jag ha helt enkelt, myyyys! ;)

  Hoppas ni får en underbar fredag ni också ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Jag älskar de här inläggen och önskar verkligen att jag kunde ha råd att tatuera både ögonbryn och makeup. Någon gång i livet ska jag se till att göra det på er salong har jag bestämt, för resultaten därifrån är utan tvekan de bästa jag sett (och jag har sökt igenom nätet en hel del ;)).

   Mer sånt här i bloggen! Jag skulle gärna vilja se tatuerade fräknar också.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish