Tbt – Snackar smink i podcast!

  - Annons -

  Nu är det ca 1 ½ år sedan jag var med och pratade om smink i Flora Wiström och Elin Östmans podcast ”Vad har du på dig?” som de gjorde i samarbete med Sveriges Radio.

  Idag lyssnade jag på den igen efter att inte ha hört den sen den publicerades!

  Det var ju helt annat att lyssna på sig själv när man fortfarande kom ihåg frågorna och vad man svarade, då blir man mycket mer självkritisk och lyssnar på alla dåliga detaljer mer än att lyssna på allt bra man faktiskt säger. Men idag hade jag ingen aning om vad jag svarade förrän jag hörde mig själv säga det, och jag tycker faktiskt att det blev väldigt bra : )

  Absolut någonting jag skulle vela göra fler gånger!

  Ni som inte har hört den (och ni som kanske vill lyssna igen?) har 51 minuters lyssning här!

  - Annons -

  Kul att dom i början när jag inte var där än ”dissar” att helbleka håret, och sen kommer jag dit med just helblekt hår haha ; )

  Men nu ska jag faktiskt iväg till min frisör Lynn på Creative Zone som ska fräscha till min hårfärg lite, sedan blir det middag med bästa Nicolin i Stockholm och efter det ett event med The You Way innan jag beger mig hemåt igen.

  Så här ser min hårfärg ut just nu:

  Ganska lång råttfärgad utväxt, och mina blekta toppar har en tendens att se lite gröna ut i vissa ljus. Jag ska prata lite med Lynn och se sen exakt hur vi gör, men jag tror att jag kommer behålla mellanfärgen som den är, ljusa upp topparna mer och kanske lite mer ljust framme vid ansiktet, samt färga bort den råttfärgade tonen i hårbotten men fortfarande ha ungefär den mörkheten. En mer tydlig och fräsch ombré helt enkelt! Vad tror ni om det? Visar resultatet imorgon!

  Hoppas ni får en fin dag!

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish