Tävling med Magnetic Lash!

  - Annons -

  Hej på er fina ni! : )

  Nu tänkte jag ha en liten tävling här i bloggen där tre av er kan vinna en varsin Magnetic Lash Mascara!!

  Magnetic Lash är en fibermascara som till skillnad från de flesta andra fibermascarorna inte har fibrerna inne i mascarakrämen – utan dom lägger man på själv i efterhand för att bygga så mycket längd och volym som man vill ha.

  1. Applicera mascara.
  2. Borsta på fibrerna, var försiktig så det inte blir för mycket!
  3. Applicera ett lager mascara till.

  Jag brukar faktiskt använda mascaran utan fibrerna också, den är riktigt bra!!

  - Annons -

  Vinsten är alltså en mascara + fibrer, det är hela tre vinnare och tävlingen avslutas på tisdag (25/11). Det enda ni behöver göra är att fylla i formuläret längst ner i inlägget så är ni med och tävlar! : )

  Här ser ni mitt resultat, och här kan ni läsa min recension!

  Lycka till!

  Det går för tillfället inte att bädda in formuläret på finest efter plattformsbytet men ni hittar den HÄR! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Vill också vara med i tävlingen men hittar heller inget formulär. Den här mascaran verkar perfekt då man lite själv kan välja längd när man lägger på den, verkar utmärkt för oss med glasögon.

   • Det finns en länk (och förklaring) i inlägget nu, kolla det samt mitt senaste blogginlägg!:)

  2. Åh jag skulle vilja vinna denna mascara då jag tycker det är svårt att hitta en med bra volym. Jag har redan långa fransar men hittar aldrig en bra mascara som ger tillräckligt med volym. Mina fransar ser bara ut som tunna spindelben -.- Hoppas på vinst :D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish