Vattenfasta glitterpennor

  - Annons -

  Jag skrev ju förut att jag har tagit hem lite nyheter från Paese Cosmetics i webshopen, och nu har jag publicerat samt skrivit inlägg om alla förutom 2 nya kajalpennor som jag tänkte skriva om nu! :)

  Nyheterna är alltså diamantskimrande ögonskuggor (läs mitt inlägg här), murriga nyanser av de matta ögonskuggorna (läs mitt inlägg här), lystergivande glow-puder (läs mitt inlägg här), och två nya färger av de populära Linea Automatic Eyeliner-pennorna som jag ska visa er i det här inlägget:

  IMG_3951_111

  Nyansen Brown Glam och Blue Glam. Fina va?? :)

  IMG_3910_111

  - Annons -

  Paese Linea Automatic Eyeliner har en krämig konsistens och glider lätt på huden, färgen är pigmentrik, intensiv och innehåller små glitterkorn som piffar till lite extra! Finns i färgerna svart, blått och brunt och det är alltså den blåa och den bruna nyansen som är nya!

  (Finns även i lila och olivgrön men de har jag inte tagit hem än. Är ni intresserade av dom så hojta till!)

  julsminkning-steg-för-steg

  Jag har använt nyansen Brown Glam i den här sminkningen.

  IMG_5519_111-kopia-1024x899

  Och nyansen Black Glam i den här sminkningen.

  1416856634-7902

  Och nyansen Blue Glam i den här sminkningen!

  IMG_3899_111

  Pennan är ett stift som skruvas upp istället för att vässas. På toppen finns ett skumgummiliknande uttoningsverktyg så man kan enkelt variera om man vill ha en skarp eller en mer sotad linje – vilket alltid är supersnyggt på undre fransraden.

  - Annons -

  Utöver att pennorna är galet snygga så är det dessutom väldigt hållbara, även längs vattenlinjen! De är vattenfasta och gnuggsäkra!

  Tips när du applicerar kajal längs vattenlinjen:
  Applicera två lager med pennan. Måla först som vanligt, vänta några minuter så att pennan hinner fixera sig (Paeses penna är krämig vid applicering med torkar efter en stund) och måla sedan ett lager till. Då får du en perfekt linje som håller mycket längre!

  kajalpenna

  IMG_3960_111

  Här har jag blött ner pennan och gnuggat hårt med fingret över! Det lossnar små flagor (som ni ser på bilden) när man gnuggar mycket, men så hårt kommer man aldrig gnugga på ögonen!

  kajalpenna-2-510x560

  Två tummar upp med andra ord! Pennan kostar 129 kronor och finns att köpa på creativemakeup.se här!

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish