Tips mot fett hår

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det finns många tips och trix för fett hårbotten, både hur man motverka det och hur man gömmer det.

  Men idag tänkte jag dela med mig av ett specifikt knep som inte så många tänker på, men som för mig funkar bra när jag väl tar mig tiden att göra det. Och det är att skapa volym i håret när det är nytvättat utan att använda supermycket volymgivande produkter, vilket man kan göra genom att föna med en rundborste!

  IMG_2905_111_1

  Jag använder just nu en rundborste från Ecotools som jag tycker är bra!

  Anledningen till att detta hjälper mot fett hår är helt enkelt för att ju mer hår du har liggandes längs huvudet som gnuggar mot ditt oljiga hårbotten, desto snabbare kommer ditt hårbotten att bli fett. Men lyfter man upp håret med en hårfön och rundborste (och gärna också en volumaster-tång) så behöver man inte mycket produkter alls för att få en luftig och fin volym som håller sig fräsch en längre tid!

  - Annons -

  Detta är någonting som jag själv verkligen måste bli duktigare på, jag duschar håret väldigt sällan samtidigt som jag väldigt lätt får oljigt hårbotten. Men om man bara lägger ner lite extra tid direkt efter duschen, så kommer håret de andra dagarna innan nästa hårdusch bli mycket mer lättstylat och snyggt :)

  Det kanske kan bli mitt nyårslöfte haha!

  Hur som helst, hoppas någon av er tyckte att inlägget var till hjälp :) Puss på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish