Bästa handkrämen från Aesop!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Resurrection Aromatique Hand Balm från det lyxiga märket Aesop är den bästa handkrämen som jag har testat, verkligen underbar!

  Det viktigaste i en handkräm är enligt mig att den ska gå snabbt in i huden, man ska kunna smörja in sig när som helst under dagen utan att behöva jobba med kladdiga händer. Den egenskapen har Aesop Hand Balm verkligen, första gången jag testade den så hade jag tvättat sminkborstar med diskmedel och vatten i nästan en timme och fick jättetorra och nariga händer efter det. Då la jag ett ganska tjockt lager (så att jag var vit av krämen på händerna) och den sjönk in helt i huden på bara någon minut!

  Händerna blir extremt mjuka och lena, och krämen doftar supergott också! Jag älskar den! :)

  Man kan även använda den på fötter och andra torra småställen.

  Det enda negativa är förpackningen, som vanligt med lyxiga krämer så kommer dom i en burk. Varken praktiskt eller hygieniskt enligt mig, men det säljer bättre faktiskt p.g.a. lyxkänslan så det är inte konstigt att företag använder burkar egentligen. Men jag gillar att ha en handkräm med mig i handväskan, men då orkar man ju inte använda en spatel på sidan av som ligger och kladdar, och man bör ju inte doppa fingrar i burken heller.

  - Annons -

  Men det härliga innehållet  och mina babylena händer väger upp den negativa burken, så den får ändå 5 stjärnor av mig och jag tänker faktiskt fixa en tom pumpflaska som jag kan fylla och ha med mig i handväskan :)

  Handkrämen kostar 279 kronor och finns att köpa på HÄR!

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish