Too Faced Glitter Glaze

  - Annons -

  Too Faced har kommit med en “glitter glaze” som man applicerar direkt på ögonlocket eller ovanpå en ögonskugga, för att få en skimrig och lite metallisk effekt.

  Jag blev sugen på denna så fort jag hörde om den, och nu har jag äntligen testat den silvriga, men den finns i guld också.

  Resultatet kommer i dagens sminkning senare idag, och jag kan säga redan nu att den är bra men man måste vara lite försiktig så man inte förstör sminkningen under.

  Kostar 220kr på exempelvis Nelly.se.

  - Annons -

   

  Jag la den ovanpå en blå ögonskugga, och det blev jättefint! Men hade jag “smetat” mer så hade den blå ögonskuggan blivit ojämn. Jag var även rädd att sminkningen skulle vecka sig eftersom att produkten är flytande, men den torkade snabbt och det höll hela kvällen!

  Ska bli jättespännande att fortsätta göra sminkningar med denna, ser framför mig hur jag har bara applicerar litegrann i ögonvrån på en svart sotning eller kanske kör en look med bara mascara och sen denna längs undre fransraden…

  Eller kanske testa ovanpå ett snyggt läppstift på läpparna?

  Jag är inspirerad i alla fall! :)

  - Annons -
  Föregående artikelLip Plumper
  Nästa artikelSapphire Rage with Silver Sparks
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish