Lip Plumper

  - Annons -

  Om man vill ha större och fylligare läppar med hjälp av smink, utan att behöva anstränga sig speciellt eller måla väldigt färgstarkt, så är lip plumper en bra idé.

  En plumper ger fylligare läppar genom att fånga vatten och svullnad, vilket ger volym till hudens strukturer.

  Men jag talar av erfarenhet när jag säger att det bara funkar för vissa, och dom flesta gör ganska ”ont”. Jag har ganska låg smärtgräns och har inte testat en enda lip plumper som jag inte tycker känns, men det gör ju inte ”ont-ont” utan det är mest obekvämt stickande. Inget jag gillar dock, men vissa berörs inte av det.

  Och om en plumper ger fylliga läppar eller bara sticks handlar mest om personen i sig, och inte märket. En person kan få näst intill svullna läppar, medan en annan inte märker skillnad alls.

  Jag får oftast effekt av lip plumperns, men inte så att dom egentligen blir större, bara mer fylliga och ”utåt stående” vilket är svårt att fånga på bild. Men jag har i alla fall försökt :)

  - Annons -

  Ser ni att det är en liten skillnad på själva fylligheten?

  Jag har använt gloMinerals gloLip Plumper, nyansen Very Cherry som tyvärr inte verkar finnas kvar.

  Färgen är ju fruktansvärt fin! :)

  Före

  Efter

  Mitt tips är att testa! Det kan vara någonting för dig och då är det ju jättebra :) Men jag rekommenderar att inte testa en ”tester” i en stor butik så som Kicks eller Åhléns. Man vet aldrig vem som varit där innan med herpes och testat läppglans. Det är ju en sak med ögonskuggor som går att testa på handen, men här är det ju effekten på läpparna vi vill komma åt.

  Gå in till en skönhetssalong som har koll på sina grejer, och testar med separata penslar. Många salonger säljer gloMinerals, och i deras sortiment finns lip plumpers.

  - Annons -

   

  Ha en trevlig fredagkväll darlings :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish