Topnotch-lördag!

  - Annons -

  Jag hade en så brutalt rolig lördag igår, från början till slut!

  Dagen började med sminkjobb på en möhippa i Stockholm. Jag piffade till alla tjejers sminkningar (dom var 12 stycken så att göra hela sminkningar skulle ta för lång tid) och sedan när bruden kom så gjorde jag en hel sminkning på henne som både blev färgglad och party, supersnyggt!

  Den blivande bruden visste ingenting, och när hon kom in så hoppade alla fram och skrek! Hon kramade alla och såg lite fundersamt på mig innan jag presenterade mig som makeup artist, hahaha, hon måste ha tänkt typ “vem fan är det där??” :D

  IMG_1495_111

  Så här tjusig blev hon!

  - Annons -

  Jag vill också ge en liten extra “ros” till SJ, det får dom nog inte ofta hehe. Det var planerat banarbete mellan Stockholm och Uppsala, men det gick såå smidigt med SJ så även fast jag redan hade betalat SL så sket jag i allt krångel med dom och köpte SJ-biljett istället. Dessutom fick man kaffe och kaka när man väntade på SJ’s ersättningsbussar :) Jag som knappt ätit någonting fick till och med några färdkost-kakor till bussen haha, så söta!

  När jag väl kom hem så drog jag lite spontant till Ladan i Gimo där det var galej i samband med Gimos årliga torgfest. Såå kul att släppa loss på dansgolvet och skaka lite rumpa med tjejerna! Vi hade verkligen jätteroligt!

  Idag har jag städat lägenheten och haft ett gäng tjejer här som testade ut foundationfärger från YAG Mineral. Och nu ska jag gå igenom lite sminkbilder innan Miska kommer hem från Åland där han har varit hela helgen.

  Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! :)

  - Annons -
  Föregående artikelRed hair, red lips
  Nästa artikelColorful
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag har lite frågor om YAG minerals foundation.
   Hur länge räcker den, om man använder den nästan varje dag?
   Hur ser förpackningen ut? Finns den möjlighet att stäng för hålen på att inte pudret kommer ut?
   Hur gör du när du har med den på resan, blir hela locket fullt med puder eftersom pudret skakas och vänds upp och ner i väskan?
   Tack på förhand!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish