UCW i Uppsala

  - Annons -

  Från och med 11 maj börjar vi med UCW här på Creative Makeup By Her i Uppsala!

  UCW står för Universal Contour Wrap och är en detox-behandling som drar ut slagg och gifter genom huden, vilket renar kroppen och ger din hy mer lyster.

  Så det är framför allt en renande behandling som gör hela kroppen fräschare. Om man t.ex. är rökare och/eller dricker mycket alkohol så kan leran efteråt lukta nikotin och alkohol, det sitter i slagget i kroppen! Usch.

  Det finns en till bonus också! Och det är att det även är en behandling som formar och slimmar kroppen, och gör man en behandling på hela kroppen så tappar man minst 15 centimeter totalt den första behandlingen. Man går inte ner någonting i vikt, det är inte vätskedrivande, utan åtstramande tack vare att leran drar ut slagg samtidigt som den komprimerar vävnaderna.

  Annika gjorde det förut när det fanns på en salong i Uppsala, och hennes mamma älskar det också och åker till Stockholm för att göra behandlingen med jämna mellanrum, och det är bland annat hon som önskat att vi ska börja med detta :)

  - Annons -

  IMG_6287_111

  Man kan antingen göra hela kroppen eller på specifika områden. Här är en kund som tyckte att hennes hals var ett problemområde som hon vill få bukt på. Titta skillnaden:

  ucw-hals_vattenstämpel

  Dom här bilderna har jag personligen fotat på vår salong, så det är 100% säker källa :)

  Vi (inte jag personligen) börjar med behandlingen den 11:e maj, men det går att boka tid redan nu! Inte i internetbokningen dock utan ring oss på 018 10 50 13 så bokar vi in :)

  Man kan antingen göra UCW ensam eller samtidigt som en kompis! Vi har två platser bredvid varandra så att man har sällskap under hela verkningstiden (bokar man ensam så ligger man självklart ensam i rummet)
  1 person: 1695:-
  2 personer: 1495:-/person
  Expressbehandling (endast ett område): 795:-

  Läs mer om hur behandlingen går till på Creativemakeup.se.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSotade ögon före & efter
  Nästa artikelToo Cool
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish