Underbar doftmist från Yves Rocher

  - Annons -

  Äntligen har Yves Rocher släppt sina juli-nyheter! Jag har längtat efter detta då jag haft dom hemma i flera månader, jag fick dom när jag var bjuden på deras pressfrukost i våras, och varit supersugen på att få recensera dom till er :)

  Och otålig jag, som inte brukar kunna hålla mig från att recensera om jag tycker om någonting, har lyckats bita mig i tungan och väntat! Jag förstår ju att det måste vara frustrerande för er att läsa om en bra produkt som ni vill köpa, och så finns den inte än. Men nu finns deras nyheter som jag kommer skriva några inlägg om de närmaste dagarna.

  Först ut är min absoluta favorit, deras nya doftmist, Yves Rocher Refreshing Fragrance Mist – Apple Star Anise*, med doft av äpple och stjärnanis!

  yves-rocher-apple star-anise

  Användning
  En doftmist används av flera olika anledningar, men främst som en lättare variant av parfym. Den är även svalkande och återfuktande, och man kan antingen spraya litegrann eller på hela kroppen – till skillnad från en parfym som ofta är uttorkande + högkoncentrerad så med den måste man vara försiktig så man inte blir en “parfymbomb”.

  - Annons -

  Denna mist från Yves Rocher sprayar jag på hela kroppen, utan kläder. Och så brukar jag faktiskt använda den som rumsspray också, doftar så gott :)

  Doft
  Yves Rochers Doftmist Apple Star Anise doftar precis som ni hör i namnet – äpple och stjärnanis. Jag vet inte riktigt hur riktig stjärnanis doftar, men jag äälskar den här doftblandningen! Så fräsch, lätt och söt utan att bli sliskig. Man kan spraya mycket utan att den doftar starkt. Två tummar upp!

  Hållbarhet
  Doften håller inte i sig lika länge som en parfym, men jag tycker att den håller längre än vanliga body mists som lätt tappar doften efter en stund. Men eftersom den är så lätt att använda, och att det typ inte går att ta för mycket, så kan man enkelt ha med den i handväskan och bättra på doften om man vill ha den från morgon till kväll. En varm dag nu på sommaren så är det bara skönt att spraya sig med den :)

  Tips!
  En riktigt varm dag (antingen innan sommaren tar slut eller för er som ska utomlands) så är det superskönt att ha misten stå i kylskåpet! Ta fram den på morgonen, eller på natten om det behövs, och spraya över kroppen så blir den sval och fräsch direkt.

  yves-rocher-apple-star-anise1

  Denna doftmist innehåller 100 ml och kostar 89 kronor, dessutom är den Limited Edition så den kommer inte finnas i butik jämt.

  Ser också att Yvesrocher.se* just nu har både fraktfritt och REA på massor av saker, så det kan vara värt att kolla in där! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelCopper eyes
  Nästa artikelSminkning 50 år
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish