Sminkning 50 år

  - Annons -

  Idag hade jag Miskas fina mamma som sminkkund, hon fyller 50 år idag (yeeey!) så jag och syrran piffade till henne lite extra dagen till ära :)

  Jag är ju inte så duktig på hår, så min syster Mia kom hit och hjälpte till att locka det med plattång, det blev såå fint!

  Här är resultatet efter vår makeover:

  sminkning-50-år-före-efter

  IMG_0001_111

  - Annons -

  IMG_0008_111 IMG_0004_111Fin va?

  Jag hinner inte skriva mer om produkterna för vi ska iväg på hennes 50-årskalas nu! Det plingar i mobilen när jag får kommentarer så skriv grattis till henne så ska jag hälsa det när vi är där, då blir hon glad :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  1. Bara fixet med brynen gjorde ju att hon såg ut att ha lyft sig (på ett bra sätt alltså:)). Bra sminkat! Och Grattishälsningar till henne såklart.:)

  2. Tack alla Er som “gratta” mig igår, visst blev jag ompysslade igår och vilken resultat..
   Kände mig så snyggt och fint med håret & makeup,, Tack Helena & Mia för piffande!!!

  3. Stort grattis på 50-års dagen.Hoppas du fick en fin dag och makeupen och håret var jättefint,din svärdotter är så duktig på allt hon gör.Henne kan du vara riktigt stolt över :)

  4. Hej hej! Å Grattis till lilla mamman! Vilket långt hår! Jättefin sminkning och såklart håret också;) ha ett kul kalas:):) Marita

  5. Grattis Miskas mamma på 50-års dagen!!! Hurra hurra!!! Vilket otroligt vackert hår du har! Hoppas ni har en riktigt trevlig fest!

   Hälsningar från en som fyller 40 nästa gång :-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish