Videopodd – Mammahets, utseendefixering & Lindexmorsor

  - Annons -

  Ni som har följt mig i mer än ett år vet att jag och min syster Malin började videopodda förut, minns ni det? :) Vi hade dock så mycket tekniska problem att det till slut rann ut i sanden, dåligt ljud, dålig bild, och dessutom hade ingen tid att redigera så det tog flera veckor innan filmen kom ut. Vi publicerade tre filmer, men filmade dubbelt så många som vi inte kunde använda, och sen försvann liksom det roliga.

  Men nu är vi igång igen!!! :)

  Tanken med videopodden är att det i grunden ska vara en skönhetspodd, men att vi samtidigt pratar om massa annat, både personligt, aktuella händelser och en hel del skratt! Vi fick idéen när jag hade så svårt att filma sminkfilmer utan att vara stel förut, att jag ville ha någon bakom kameran som “stöd” så jag inte prata med mig själv. Dessutom är Malin en riktig pratkvarn, och jag är inte helt oskyldig där heller, så vi ville även starta en sminkpodd ihop, men det är ju inte superkul att bara lyssna på smink, man vill ju gärna se också, så då slog vi ihop det hela till en sminkvideopodd!

  Så nu har vi utvecklat det hela (och jag har blivit duktigare både på att prata och teknikbiten) och nu kommer jag både filma teoretiska sminkfilmer ensam hemma, och så kör vi videopodden som en rolig grej bredvid! I varje film kommer jag på något vis sminka mig, och så kommer vi prata en massa, så ni kan med andra ord välja om ni bara vill lyssna eller om ni vill titta också. Eller om ni vill titta bara ibland när jag visar någon speciell produkt eller liknande.

  Så *trumvirvel* här kommer nya första avsnittet av den fantastiska videopodden!

  - Annons -

  https://www.youtube.com/watch?v=OgEVbtvwBjM

  Första avsnittet handlar mycket om vad som har hänt det senaste året, och samtidigt visar jag en vardaglig sminkning med mörka läppar, uppsatt hår och fejkbrillor. Vad har Malin i famnen när vi spelar in? Vad har jag sagt för pinsamt om provrörsbefruktning? Och vad betyder begreppet Lindexmorsa? Vill ni veta så tryck på play! :)

  Kraaaam ♥

   

  - Annons -
  Föregående artikelSminkning 50 år
  Nästa artikelFramhäv blåa ögon
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Ni är så super duper härliga!!!
   Jag blir så glad när jag kollar på er 😊
   Fortsätt med det ni gör!

   Hälsningar ifrån Östhammar!

  2. Jag älskar när du asgarvar! Haha, du är så skön! Känner igen mycket av det ni pratade om. Min lillasyster är jättelång och jättesmal (pappas gener) och hon får mycket skit. En tant i hennes trappuppgång sa rakt ut till henne: “Usch, så smal du är! Du äter ju ingenting!” Syrran äter massor, så det är bara generna. Helt sjukt! En total främling! Och jag har fått höra sen jag var typ 22-25 år (är 30 nu) att det minsann var dags att skaffa barn. Absolut innan jag fyllde 30! Vem har rätt att lägga sig i mina val? Min mamma var 40 när hon fick mig, jag har aldrig lidit för det och inte hon heller… Alla är vi olika =)

  3. Superhärlig podd! Tyckte om att du sminkade dig under tiden. Har ofta saknar att se själva ‘sminktekniken’ i olika tutorials. Toppen!

  4. Den var riktigt bra men om jag nu ska få “kritisera” så tycker jag personligen att din videotuturials är mycket bättre.Jag tycker du är jätteduktig på att prata in i kameran,så fortsätt med det i stället.Kan även tycka när du sminkar dej i “videopodden” att det knappt syns för kameran är så långt bort.Hoppas du inte tar illa upp för du är en sån gullig tjej och det är iofs lite kul att se dej i “podden” för du är så positiv.Men till att avrunda så är dina tutrials mycket bättre,kram :)

   • Ja precis, jag kommer ju fortsätta med mina tutorials så klart, videopodden är mer som en rolig grej för att dels lära känna mig bättre men också för att det kommer bli samtalsämnen kring skönhet som man kanske inte tar upp annars. Så blanda inte ihop dom, det är två olika saker :) Men kul med respons, tack! Kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish