Update – Amberlaque

  - Annons -

  Nu var det några veckor sedan min syster Mia fick vara försökskanin för det nylanserade gellacket Amberlaque, eftersom jag precis hade fixat naglarna på salong.

  Ni kan läsa det tidigare inlägget här!

  “Det höll jävligt bra” svarade hon när jag frågade hur det har gått :)

  Jag trodde först att man skulle ha en specifik remover, som jag alltså inte hade. Men när jag sedan läste noggrannare insåg jag att man tar bort lacket med vanlig remover, som man bara håller extra länge mot nageln. Detta glömde jag såklart informera syrran om, så det har vi inte testat än.

  Men det var lätt att dra bort det utan problem sa hon, alltså typ skrapa bort det. Så brukade jag göra med Depends Gellack också, men man får vara försiktig så man inte förstör nageln, det beror på kvalitén. Depend var lite lättare att dra bort utan remover, detta satt lite hårdare och lossnade inte som i en hel bit.

  - Annons -

  Mias naglar var i alla fall hur fina som helst efter att hon tagit mot Amberlaque, mycket bättre kvalitet än vad hon brukar ha :)

  Det som är så bra med detta lack är att det bara är ett ett-stegs-lack. Inga baslack och topplack som också ska härdas! Och dom är helt torra när man haft dom under lampan, ingen klibbig yta :)

  Jag har fått många frågor om man kan använda detta lack under Depends lampa, och ja varför inte. Har inte provat, men det borde väl vara lampa som lampa? Bara att man ska ha detta under i 60 sekunder istället för 30.

  Dessa färger finns!

  Förut om man angav koden HELENA när man handlade gellacket på Amberbird.se, så fick man en gåva på köpet. Jag är osäker om det gäller fortfarande, men om ni ska handla så testa! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelMassageolja 0kr
  Nästa artikelVardagslook
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish