Vad vill ni se mer av i bloggen?

  - Annons -

  Julia sa…
  Jag är ett stort fan av din blogg och har besökt den i princip varje dag sen jag fann den.

  Det känns dock som att du har kommit in i rutin av att göra samma ögonsminkning nästan varje gång fast med olika färger, inget fel i detta, det är fantastiskt hur du använder färger!

  Men jag, och många andra, skulle tycka det vore jättekul att se dig ta ut svängarna och låta fantasin flöda så att säga. Varför inte göra någon dragqueen sminkning, sockersöt japaninspirerad lolitasminkning eller någon ond sagohäxa? :)

   

  Jag svarar på din kommentar i ett inlägg, så att jag samtidigt kan fråga alla läsare vad ni vill se mer av? :)

  - Annons -

   

  Det har blivit lite halvdant med kvalitén i bloggen kan jag hålla med om, det är dock inte brist på motivation eller liknande. Det är helt enkelt tidsbrist!

  Jag är iväg och jobbar 07.30 – 16.30 varje dag, och sminkbloggar man inte själv så tror jag inte man förstår hur tidskrävande det är om man jämför med exempelvis en vardagsblogg.

  Det är inte bara sminkandet som tar tid. Varje ”steg för steg” blir minst 120 bilder att kolla igenom, sedan beskära, greja i Photoshop, ladda upp i bloggen, skriva… Ja ni förstår. Sen har jag bloggen på Modern Mom som ska uppdateras också :)

  Just nu håller jag dessutom på att bunkra upp med sminkningar inför min och Miskas Greklandsresa i slutet på maj! Även fast jag kommer blogga därifrån också så vill jag ha förberett med sminkningar innan, det finns alltid saker som kan gå på tok.

  Jag har bloggat i 4 ½ år nu, gud vad tiden går…

   

  Jag har alltså prioriterat lite mer enkla sminkningar samt steg för steg, som ni som läser också klarar av att göra och dessutom känna sig snygga i. Jag får ofta förfrågningar på det nämligen.

  Men självklart så priorietarar jag om min tid, om ni hellre vill se mer komplicerade/galna sminkningar som istället kanske inte blir steg för steg. Vad tycker ni? :) Blir superglad för respons på detta!

  - Annons -

   

  Jag ska försöka variera mig lite mer, men sitter man alltid till midnatt och bloggar så blir det liksom inte roligt längre (till kl. 23 blir det oftast, det räcker) och till den punkten vill jag inte komma för jag älskar fortfarande att blogga! :)

  I juli har jag dock slutat på Länsförsärkingar, och då kommer det bli mer av allt! Det lovar jag :)

   

  Jag måste ju även hinna äta, sova och få umgås med min härliga familj! :) 

   

  Som sagt, jag blir jätteglad om ni kommenterar vilka inlägg ni gillar mest. Mer tips? Mer privata inlägg? Mer steg för steg? Mer partysminkningar?

  Jag kan inte göra alla nöjda, men jag ska försöka ;)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  23 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish