Valfri produkt från Yves Rocher helt gratis!

  - Annons -

  Yves Rocher har en superbra kampanj som jag bara måste tipsa er om nu snabbt! :)

  Under perioden 28/5 – 1/6 får man en valfri produkt från hela sortimentet på Yvesrocher.se* helt utan kostnad, alltså den första produkten ni lägger i varukorgen kommer ni få gratis!!

  Och jag kan passa på att berätta nu också att läppstiftpennan från som jag visade er för några veckor sedan nu inte är den enda nyheten som finns i butik, utan deras superfina nya kollektion med hela 50 nyanser av nagellack finns nu också att köpa!

  1506l_sv_SE

  Dom har roliga hashtags med nagellacken också som man kan tävla med, olika färgkombinationer man kan göra :) In och titta på alla nagellack, dom är hur fina som helst. Bilderna laddas upp på Yves Rochers Facebook-sida, Twitter, Instagram och taggas med #Speakingcolors. Förstapriset varje vecka är skönhetsprodukter för ett helt år och 2-3 priset är en exklusiv box med 50 färgstarka nagellacker från Yves Rochers nya kollektion!

  - Annons -

  IMG_2161_111-998x1024

  Här ser ni en av de nya läppstiftpennorna Yves Rocher Radiant Lip Crayon (Tangerine intense)* som är en klarröd superfin nyans, perfekt i sommar! Ni lan läsa min tidigare recension i detta inlägg.

  Jag har själv bara den nyansen hemma, men pennorna finns i sex olika nyanser:

  yves-rocher-smink

  Hojta till om ni har några frågor om Yves Rochers produkter innan ni handlar, jag har testat väldigt mycket så det är bara att fråga om ni undrar om jag rekommenderar en viss produkt eller liknande så svarar jag så snabbt som möjligt – och har förhoppningsvis testat det också :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel20% på lyxiga TRIWA-klockor!
  Nästa artikelPink Berry makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish