20% på lyxiga TRIWA-klockor!

  - Annons -

  Jag har fått möjligheten att, i samarbete med Klockmaster Uppsala, komma med ett unikt erbjudande till er!

  Nu får nämligen ni läsare 20% rabatt på två av vårens snyggaste TRIWA-klockor! Uppge “TRIWA Vårkampanj” i kassan i butiken så får ni 20% rabatt på Ivory Lansen Chrono och Rose Lansen Chrono, perfekt för er som vill ge bort någonting lyxigt på Mors dag och fortfarande inte hittat en bra present. Också superbra som studentpresent! Eller varför inte för att unna sig själv lite extra vardagslyx innan sommaren :)

  Klockmaster Uppsala hittar ni i Dragarbrunnsgatan 45 (i Forumgallerian) och kampanjen gäller från och med 28 Maj och tre veckor framåt! Observera att detta erbjudande endast är giltigt i butik.

  IMG_4347_1111

  Jag älskar roséguld och var ju så klart tvungen att matcha med ögonskuggan Rose Gold idag. Fint va?

  - Annons -

  Och gissa hur stolt jag var när Miska kom hem igår och jag visade upp klockan på armen som dagen innan var på tok för stor – jag tog bort länkarna helt själv!!! Han blev riktigt impad, eller så spelade han för att göra mig glad haha, men lycklig var jag vilket som :)

  Har i koll på märket TRIWA förresten? De har verkligen jätte, jättemycket fint och säljer både klockor och solglasögon. Deras stil känns väldigt mycket som min egen – stilren och klassisk men fortfarande rolig med små detaljer. Kolla in deras solglasögon, I´m in love!

  IMG_4402_111
  IMG_4426_111

  IMG_4438_111

  De två klockorna som erbjudandet gäller är alltså båda i modellen TRIWA Lansen Chrono, jag har den roséfärgade Rose Lansen Chrono, men den finns även i silver:

  652_c4e6be1c03-ivory-lansen-chrono-04-full

  Ord. pris på klockorna är 1995:-.

  Jag blir alltid så inspirerad av nya accessoarer, så ni kommer definitivt få se mer av denna klocka i framtiden. Börjar redan fundera på vilka nagellack som kommer framhävas av klockan, och om man kanske skulle ta och matcha med lite snygga guldtatueringar på händerna… Haha, sånt man som skönhetsnörd ligger och grubblar över när man ska sova :)

  Nu ska jag iväg på ett möte innan en fullspäckad arbetsdag på Creative Make Up.

  Hoppas ni får en fantastisk dag allihopa! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish