Min nya hårfärg!

  - Annons -

  Igår hade jag frisörtid hos Monica Werner på salongen Frisörerna i Uppsala (ligger precis vid busstorget) och kände för en ordentlig förvandling :)

  Min hårfärg har känts så tråkigt den senaste tiden, jag har inte gjort någonting åt den sedan oktober (och ännu längre sedan jag klippte mig) så nu ville jag göra någonting roligt inför sommaren.

  Jag är tooknöjd med resultatet!

  hårfärgning-före-efter

  Fint va? Jag har aldrig haft en färgglad hårfärg, bara blond/brunt och mellanfärger, så det här känns superkul!

  - Annons -

  Vet inte vad man ska kalla färgen dock, körsbärsröd som går mer åt det vinröda hållet säger jag, Miska säger lila, vad säger ni? :) Och längderna är koppar eller ljusbrunt med kopparton. Svårt det där att sätta namn på färger tycker jag!

  Kan dock nämna att färgerna har en tendens att se mycket mer färgstarka ut på bild, skulle snapchatta bilder på mitt hår igår men det kändes som att jag ljög för alla jag skickade till haha. Topparna är lite mer brunkoppriga i verkligheten skulle jag säga :)

  Monica penslade i fyra olika färger:
  1. Mörkröd i hårbotten (ca 1 cm) för att få mer djup, annars kan färgen se väldigt knallig ut precis i hårbotten.
  2. Vinröd/körsbärsröd en bit ut från hårbotten.
  3. Koppar några cm ner under den röda färgen.
  4. Nyansering på mina blonda toppar som skulle ge en mer jordgubbston (dom skiftade lite i grönt), håret sög in sig väldigt mycket så det blev mörkare också, och jag gillar det! Detta kan dock släppa och ge ljusare toppar efter några duschar och det kan bli väldigt snyggt också, det visar sig :)

  före-efter-hårfärgning

  Hade en rejält utväxt innan som ni ser, nästan 1 dm sandréfärg eller vad man ska säga med ett fint ord.

  IMG_4312_111
  Kommer nog ha mer snedbena och halvuppsatta frisyrer nu, den vinröda färgen syns så snyggt i underhåret!

  Blir riktigt nice sen när huden kring härfästet slutar vara rött också hehe ;)

  IMG_4283_111

  IMG_4290_111

  IMG_4322_111

  Vad tycker ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  1. Superfint! Dock jobbigt att hålla den röd/lila färgen klar och snygg! Brukar släppa fort och se dassigt ut. Jag har haft hela håret färgat rött, fick färga och färga hela tiden för att det skulle se snyggt ut. Det var jobbigt, gick över till min naturliga röda färg och gjorde en ombre, ljusare längder :) Är sugen på mörkare färger igen! :P

   • Ja, jag har en färgboll från Revlon i varje dusch, verkar funka bra :) Får se hur det blir i längden och i sommarsolen! Och det släpper främst i topparna sa min frisör, så eftersom jag har mest i hårbotten så känns det lovande :)

  2. Jättefint! Ser fram emot att få se villa snygga frisyrer och sminkningar du gör till den färgen sedan. :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish