Vi öppnar butik i Uppsala!

  - Annons -

  Det har varit en otroligt spännande sommar med massvis av jobb och planering, och nu äntligen kan vi börja “ta på” förändringen som kommer ske i företaget den närmaste framtiden. Har ni varit nyfikna?

  Ni som följer mig på snapchat (helenaronnblad) har redan fått ett smakprov idag ;) och nu tänkte jag äntligen dela med mig av det nya som är på gång!

  *Trumvirvel*

  Byher.se och Creative Make Up slår ihop oss och öppnar butik/salong i centrala Uppsala!!!

  cmubyherlogo-rosa

  - Annons -

  Ny lokal
  Annika Söderlund som äger Creative Make Up arbetar enbart med permanent makeup, men har även sålt lite smink och behandlingar i salongen. Men det nya konceptet är inte en salong med produkter, utan både en stor salong och en stor butik!

  Ni som har varit på Annikas salong tidigare tänker kanske “det blir trångt”, men vet ni vad? Vi ska flytta till en superstor lokal på Vaksalagatan 30, med många rum och totalt 367 kvm. Det ligger i samma byggnad som Kvarnengallerian, ni som har koll på Uppsala vet säkert vad jag menar om jag säger gamla Vålamagasinet?

  Vi var där och satte igång med renoveringen idag, så jag fotade några bilder innan som jag tänkte bjuda på också, hoppas ni tycker det är kul :)

  IMG_1962_111

  Permanent makeup
  Annika som är så fullbokad som en människa kan vara kommer utöka sin verksamhet med lärlingar också, så himla bra :) Ni kommer få mer info om detta senare, men det kommer alltså finnas fler tider för permanent makeup och med samma resultat och garanti som när Annika tatuerar – fast för lärlingspriser!

  Butik
  Byher.se kommer inte längre vara bara en webshop, utan nu även en fysisk butik! Hit kan ni komma för att handla på plats, testa produkter och få rådgivning om ni inte vet riktigt vad ni behöver. Jag vet att jag har en del webshops-kunder i Uppsala redan ♥

  Här ser ni den blivande butiken:

  makeup artist uppsala

  Miska som spacklar väggen, och bakom mig har jag två enorma fönster/glasväggar ut mot Vaksalagatan. Så ni kommer inte missa oss om ni går förbi om man säger så ;)

  Salong
  Förutom att handla smink och få experthjälp av professionella makeupartister, så kommer vi även ha en salongsdel med sminkplatser! Vi anställer en makeupartist också (som har arbetat som makeupartist i bland annat London tidigare) som kommer att jobba både i butiken och med bokningar. Ni kommer kunna boka färgning av fransar och bryn, ögonbrynsplockning och ögonfranspermanent, och även sminkkonsultationer och övriga sminkningar.

  - Annons -

  Vi kommer även börja med sminkkvällar! Jag får så himla mycket förfrågningar om att ha sminkkonsultationer i grupp, så himla rolig (och lärorik!) grej att göra med sitt kompisgäng. Så det längtar jag till :)

  smink uppsala

  Här ser ni den blivande salongen! Här kommer vi ha fyra stora sminkspeglar och piffa kunder på rullande band. Utanför ser ni Vaksala Torg och Uppsala Konsert & Kongress (musikhuset).

  Blogg
  Dessutom kommer jag ha ett blogg- och sminkrum i lokalen, så nu är det slut med att köksbordet hemma även är kontor och sminkbord i vår lilla etta, utan nu kommer jag åka till jobbet varje dag och fixa allt där. Så även fast det är mycket på gång med annat så kommer jag fortfarande fokusera på bloggen, och jobba i mitt sminkrum den största delen av dagen, även fast jag så klart kommer vara mycket i butiken också :)

  Det är därför vi kommer ha en anställd makeupartist på heltid, för jag kan ju tyvärr inte klona mig haha. Så det blir toppenbra!

  creative-make-up-by-her

  Och här är lilla jag i mitt stora blogg- och sminkrum! ♥♥♥

  Våra öppettider
  Vardagar 10-18
  Lördagar 10-14

  Premiär
  Vi har precis kommit igång med renoveringen, det är ett stort rum som ska bli tre små till tatuering o.s.v., så det är mycket som måste klaffa innan vi kan planera öppningsdatum till 100%. Men med största sannolikhet så öppnar vi sista helgen i september!

  Sammanfattning
  Min lilla enskilda firma blir AB, och både Miska och Annika blir delägare med mig. Jag går plötsligt från att jobba hemma i mjukisbyxor hela dagarna, till aktiebolag med anställda och ett fysiskt arbete med kollegor och hela köret!

  - Annons -

  Och inte nog med det, jag och Annika har en ännu större plan parallellt med detta också, som dock kommer ta superlång tid men det är så himla inspirerande och jag längtar verkligen till jag av berätta mer om det också :)

  Det ska bli såå kul med allt det här! Bara att det går så bra för företaget och att vi utvecklas är ju riktigt häftigt, men att ha kollegor, en arbetsplats att gå till, fysiska kunder som man träffar och pratar med, och samtidigt göra det jag tycker är roligast även idag – testa produkter, blogga och inspirera, det är ju drömmen! ♥

  Det blev ett långt inlägg det här hörrni, jag skulle kunna prata hur länge som helst. Hoppas ni har orkat läsa, och har jag (mot all förmodan hehe) missat att berätta någonting så blir jag bara glad för frågor :)

  Stora kramar till er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  28 KOMMENTARER

  1. Super att få er som granne och vi kan säkert få ett samarbete med tjejkvällar i framtiden . Lycka till med renovering och behöver ni möbler eller annan inredning titta in och kolla alla kataloger Mvh Hugo W vaksalagatan 24

  2. Åh vad roligt!! Hoppas att det kommer att gå riktigt bra för er! Bor lite långt ifrån men ni kanske utökar till Göteborg en vacker dag:-):-)

  3. Grattis 🎉🎉 Va roligt! Jag bor utanför uppsala så jag kommer garanterat att komma dit och handla!

  4. Grattis grattis grattis! Du är verkligen värd allt det här och är jag någonsin i Uppsala ska jag definitivt besöka er. Hurra vad du är bra! :D

  5. Grattis! Va roligt för er! :)
   Bor i närheten så kommer absolut att kolla in butiken!
   All lycka till nu!

  6. Coolt, anade att det var något sådant på gång. Grattis! :) Jag är i Uppsala ibland så tittar säkert förbi då!

  7. Vad roligt! Grattis! Det får kanske bli en tripp till Uppsala nån gång då, Stockholm är ju inte SÅ långt ifrån. :)

  8. PS Förresten, är det för lite personer att få konsultation bara jag och min dotter??? Hade varit så kul att komma till dig och få råd och tips. Blir på höstlovsveckan som vi tänkte oss.

  9. Sååååååååååååå himla kul, jag som ska till Uppsala i oktober vad passar inte bättre än att ta med min dotter dit. Har fått mga tips och råd av dig både här på sidan och “privat” så jättekul.
   LYCKA TILL!!!
   Kram Camilla

  10. Hej! Första gången jag kommenterar här men har läst din blogg länge och var även och fick brynen plockade hos dig för ett tag sen och jag blev supernöjd ska bara tilläggas! :) Men vad roligt för dig! Superbra att öppna en fysisk butik ju! Jag har flera gånger tänkt beställa från byher.se men så svårt att veta vad jag ska ha när jag inte kan testa. Trots att jag nyligen flyttade till Stockholm från Uppsala så kommer jag garanterat ändå att i höst börja köpa mitt smink hos dig i Uppsala! :D Lycka till med renoveringen!

  11. Men gud så roligt! Och vilken fantastisk lokal ni verkar ha hittat! Det kommer ju bli kanon, och ni lär ha fullt upp! =) Stort lycka till! <3

  12. Men gud vad kul! Det kommer bli toppen!! 😃 Lycka till med allt! Typiskt att en annan har rätt långt till Uppsala.. :/ Men himla Glad för din skull! 😊 Kram!

  13. Grattis – åh vad roligt och du är så värd det! Ser fram emot en inbjudan till invigningen! Kramar i massor!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish