Video – Contouring tutorial med Pixi Contour Creator

- Annons -

Jag håller i jättemånga sminkkonsultationer på salongen och contouring är nog den delen som de flesta känner sig lite vilsna med oavsett om man använder lite eller mycket smink redan innan.

Det är nämligen lite olika riktlinjer beroende på vad du använder för produkt och vad du vill uppnå för resultat. Vissa på instagram och sociala medier gör om sig så mycket med contouring att det knappt är samma person längre, och exakt var man applicerar och hur man jobbar med penslarna är lite olika beroende på om du använder krämcontouring eller puder, en matt highlighter eller en skimrig o.s.v.

Så här har jag sammanställt en video med den ultimata contouring-paletten Pixi Contour Creator som innehåller alla skuggor du behöver för en flawless contouring, både till vardags och till fest! :)

I videon förklarar jag bland annat skillnaden på de olika skuggorna och hur de används, visar hur jag gör contouring för att framhäva ansiktsdragen (alltså inte för att ändra utseendet på något vis) och ger massor av tips på hur jag jobbar med borstarna, hjälpande riktlinjer och hur man gör för att det inte ska gå snabbt och enkelt.

- Annons -

För det är faktiskt så att har du:
1. En bra produkt som lägger sig jämnt och fint på huden
2. Mjuka och bra borstar för detta ändamål
3. Och vet var du ska applicera skuggorna
… så är det inte så svårt utan man låter i princip borstarna göra jobbet! Och med det menar jag att det inte krävs direkt någon teknik, jag bara sveper på skuggorna. Ni förstår vad jag menar om ni kikar på filmen :)

Varje gång jag gör min bas så gör jag contouring och för mig går det supersnabbt, tjoff tjoff så är jag klar!

Paletten innehåller sex silkeslena skuggor perfekt matchade för en flawless contouring. Skuggorna smälter in i huden och ger ett snabbt och naturligt resultat och är väldigt lättanvända även för dig som är nybörjare.

Man måste ju ha så starka lampor för att få bra ljus i filmen så kan tycka att effekterna av contouringen inte syns lika bra i filmen som på bild/i verkligheten. Men här ser ni före- och efterbilder som jag fotade när jag filmade :) Blir så stor skillnad!

Borstarna jag har använt är Nanshy Contouring Brush och Nanshy Blending Brush. Så bra!

Pixi Contour Creator kostar 369:- och finns att köpa här!

Hoppas ni gillar videon! Hojta till om ni har några frågor ♥

- Annons -

- Annons -
Föregående artikelBurgundy makeup
Nästa artikelMatcha smink och kläder
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish