Video – Eyebrow tutorial med gloMinerals Micro Browliner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ännu en video-tutorial hör och häpna! :)

  Har ni missat min senaste video där jag visar lashliner/fransmarkering med krämeyeliner så kan ni kika det inlägget här!

  I videon visar jag tips och trix på hur jag fyller i mina bryn med den smala brynpennan gloMinerals Precise Micro Browliner. Den är såå bra och som ni sett i mina sminkinlägg de senaste månaderna så använder jag den varje dag när jag fyller i brynen.

  Jag har nyansen Dark Brown i filmen och på bilderna :) Men det finns mörkare och ljusare nyanser också.

  - Annons -

  Det finns inget svar på hur man använder sånna här smala micro-brynpennor på “rätt” sätt utan det beror helt på smaksak hur man gillar att jobba, vad man vill ha för resultat och hur dina egna bryn ser ut.

  Men i filmen visar jag två olika sätt att fylla i, på ena brynet gör jag en snabb teknik som ger ett milt och naturligt resultat och på det andra brynet gör jag en mer skarp och välformad brynform. På mig själv brukar jag alltid göra den mer skarpa varianten :)

  Pennan skruvas upp och man har en perfekt udd utan att behöva vässa. Nyvässade brynpennor är ju inte superlätta att använda tycker jag utan jag föredrar när toppen är smal men lite trubbig.

  Formulan innehåller vårdande antioxidanter som vitamin C och E, samt naturliga mineralpigment. Den vaxbaserade formulan glider lätt på huden så man kan vara väldigt lätt på handen och ändå på mycket pigment, och den håller jättebra från morgon till kväll.

  • Ultratunn brynpenna för extrem precision.
  • Finns i 6 olika nyanser.
  • Innehåller antioxidanter och mineralpigment.
  • 259:- på Creativemakeup.se

  På andra änden finns en smal spolie borste, så bra!

  Och här är resultatet före och efter! Jag har ju bryntatuering innan också men dels börjar den blekna lite men också så försvinner den jättemycket när jag använder mineralfoundation och inte är försiktig när jag lägger basen kring brynen. Så det är inte mycket av tatueringen som syns på förebilden.

  - Annons -

  Har ni några frågor så är det bara att hojta till! :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish