Video – First Impression

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ännu en first impression-video! Nu har jag testat Lip Smackers nya Coca-Cola-kit ”Coca-Cola flavored lip balms” som är ett samarbete mellan Lip Smacker och Coca-Cola.

  Kitet innehåller sex stycken läppbalsam med läskande smaker :)

  https://www.youtube.com/watch?v=Rdct_dw6RJw

  Ljudet blir sämre i slutet av filmen för att min mic tydligen hade lagt av utan att jag märkte det, så i slutet av filmen är det bara det vanliga kameraljudet.

  Hoppas ni gillar den ändå :)

  - Annons -

  Jag hittar inte detta kit någonstans online, fast det lanserades i juni. Men på Lyko.se finns i alla fall läppbalsamen att köpas för sig.

  Läppbalsamen kostar 25 kronor styck.

  lipsmacker-cocoacola-kit

  Kram på er ♥

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Superbra video fast jag är lite tveksam till smakerna ändå.

   Jag är förresten så nyfiken på tatuerade fräknar. Annika hade en bild på sådana i sitt galleri, men jag skulle jättegärna vilja se lite fler bilder och helst en tagen direkt efter (har läst att man ser helt röd ut då nämligen och att det sedan flagar och det avskräcker lite). Vet du om det finns några bra bilder eller om
   någon som tatuerat fräknar delar med sig av erfarenheten på nätet? Har du tänkt tanken på att skaffa det någon gång? Tycker det är sååå snyggt.

   • Annika jobbar på att fixa fler bilder, eller jag tror att hon har det redan, det är bara så att hon är så fullbokad och upptagen att även sådana smådetaljer så som gå igenom alla bilder drar ut på tiden. Men det kommer :)

    Jag har tänkt tanken typ tusen gånger hehe, det är ju verkligen jättesnyggt. Dock velar jag lite, för jag vet inte hur jag själv kommer trivas då jag är så van att sträva efter en jämn hudton efter flera år med akne i tonåren. Även fast fräknar är fint så har man ju en inbyggd få-hudtonen-jämn-tvångstanke hehe. Men kommer säkert testa fräknar någon gång :) kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish