Video – First impression

  - Annons -

  Hej på er!

  Jag har gjort min första “first impression-film” där man alltså testar en produkt för första gången samtidigt som man filmar det. Tycker sådana filmer är så himla roliga att se på, för man glömmer lätt vad man tänkte, trodde och tyckte allra första gången man testar någonting. Sen behöver det ju inte betyda att man tycker samma sak efter flera användningar men man får en bra överblick över produkten tycker jag.

  Först ut är Pür Minerals foundationnyhet som lanseras i september – Air Perfection CC Cushion Foundation som är en foundation i svamp-form.

  Spännande va? Jag var ganska skeptisk i början, men kika på filmen så får ni se om jag blev positivt överraskad eller om produkten var som jag trodde :)

  https://www.youtube.com/watch?v=I9u1p19sKDo

  - Annons -

  (Jag har glömt bort vilka inställningar jag började filma med, och nu får jag inte till det lika bra igen… Någon som har tips på hur jag kan ändra inställningarna i kameran för att få bättre bild?)

  IMG_8690_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Hej,
   Verkar vara en väldigt bra foundation men undrar samma som M. En borste är väl inte alltid ren?
   Jag har pigment fläckar och tycker inte att täckningen med mineral foundation är helt täckande och har etat efter en mer täckande men lätt foundation. Ska absolut testa denna!

   • Jag sa det i videon också men sen blev det massa tekniska strul så det klipptes bort och sen glömde jag säga det igen. Det är värre med fingrarna, för det kommer massa bakterier från naglarna, mer än bakterier än vad man har i ansiktet. Men ja, ska man använda denna produkt så är det superviktigt med ett rent ansikte och ren borste varenda gång, men det finns ändå risk för bakterier eftersom man doppar borsten efter att man haft den i ansiktet. Men är man noga så tror jag inte att det blir värsta bakteriebomben av bara det, men ja risken finns absolut.

    Ett tips om du gillar mineralfoundation men önskar mer täckning, det är att använda en krämconcealer under, en concealer som går bra in i huden kan kombineras med mineralpuder om man använder concealern före :) Kram!

  2. Hej! Superskoj med denna typ av video! Jag bara undrar- man ska ju inte stoppa ner fingrarna i den lilla behållaren då bakterierna då kommer ner och börjar gro, men blir det inte samma resultat om man använder borste som man använder i ansiktet och sen stoppar ner igen? Alltså fastnar inte bakterierna då först i borsten och sen åker ner i burken? Kanske en jättedum fråga egentligen men jag bara kom att undra över det.. kram

   • Vad kul att du tycker det :) Jo, jag sa det i videon också men sen blev det massa tekniska strul så det klipptes bort och sen glömde jag säga det igen. Det är värre med fingrarna, för det kommer massa bakterier från naglarna, mer än bakterier än vad man har i ansiktet. Men ja, ska man använda denna produkt så är det superviktigt med ett rent ansikte och ren borste varenda gång, men det finns ändå risk för bakterier eftersom man doppar borsten efter att man haft den i ansiktet. Men är man noga så tror jag inte att det blir värsta bakteriebomben av bara det, men ja risken finns absolut.

  3. Superbra video med bra information! Synd att den ska vara så dyr… Blev riktigt sugen på att köpa ju. :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish