Nagelnyheter på Byher.se!

  - Annons -

  Nu har jag fyra nyheter från Paese på Byher.se, det är fyra olika nagelprodukter som alla är hur bra som helst!

  mleczko_520b74b10018c

  Paese Cuticle Care återfuktar, mjuknar upp och ger näring åt torra nagelband i dåligt skick. Innehåller vårdande Panthenol (Vitamin B5), Vitamin E, glycerin, Jojobaolja, Mandelolja, linfröolja och myrra. Kostar 79 kronor och finns att köpa här!

  bazam_52ceadd538234

  Paese Mineral Smooth är ett underlack med mineralpartiklarna som jämnar ut nagelns yta och gör färglackningen mer hållbar och jämn. E-vitamin återfuktar naglarna. Skyddar naglarna från att missfärgas. Använd enskilt eller som underlack. Kostar 79 kronor och finns att köpa här!

  - Annons -

  nablyszczacz_520b74ce53828

  Paese Top Gloss är ett överlack som ger naglarna en högglansig yta och ett mer hållbart resultat, samtidigt som det skyddar nageln mot yttre påfrestningar så som UV-strålning och rengöringsmedel.

  Kostar 79 kronor och finns att köpa här!paese-french-manicure-bild

  Paese French Manicker är ett kit som innehåller två nagellack, ett vitt och ett transparent beigerosa, som tillsammans är den perfekta kombon för en fin fransk manikyr. Kitet innehåller även klisterremsor som hjälper dig att få en skarp och fin form på de vita topparna. Kostar 99 kronor och finns att köpa här!

  Hojta till om ni har några frågor :) ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish