Fransk manikyr hemma (5 steg)

  - Annons -

  En av nyheterna från Paese som jag skrev om tidigare idag är kitet ”Paese French Manicure” som innehåller två nagellack (ett vitt och ett beigerosa transparent) samt klisterremsor som hjälper till att få en fin fransk manikyr som är skarp och har en fin form.

  Fransk manikyr hemma (5 steg) kit

  Ni hittar kitet på Byher.se, (Denna har tyvärr utgått men jag kan tipsa om denna från Depend istället) :)

  Fransk manikyr hemma steg för steg

  Så gör du fransk manikyr hemma på 5 steg:

  1. Rengör naglarna, gärna med nagellacksremover, för att få bort fett och smuts från naglarna.
  2. Klistra fast klisterremsorna som medföljer i kitet. Klistra dom där din egen nageltopp börjar, eller i alla fall inte längre ut mot toppen än så. Försök klistra på samma ställe på alla naglar, och fila dom till samma längd för ett proportionerligt resultat.
  3. Måla topparna vita.
  4. Vänta tills nagellacket har torkat till och dra försiktigt bort remsorna.
  5. När du är helt säker på att de vita topparna är torra, så kan du måla det transparenta begierosa nagellacket på hela nageln, även över det vita topparna som kommer förbi vita. Om man vill ha mer glans och effekt så kan man måla två lager med det sista lacket.

  - Annons -

  Sen är det klart!

  Fransk manikyr hemma (5 steg) tips

  Man ska aldrig pilla med vassa föremål under naglarna, och ju längre ut själva ”tippen” av nageln börjar desto bättre är det. Som ni ser på mitt pekfinger så sitter min nagel fast i huden hela vägen ut till toppen, och den ljusa tippen är helt enkelt bara det som är utanför fingret – det är ett tecken på att nageln mår bra!

  Det snyggaste är att måla tippen där ens naturliga tipp börjar, så att man inte ser den naturliga tippen innan den vita. Och jag tycker det är finast om man filar naglarna till samma längd och försöker måla tipparna lika långa på alla naglar :)

  enkel Fransk manikyr hemma (5 steg)

  Fint va? Jag hoppas att inlägget om fransk manikyr hemma var till hjälp för dig! Skriv en kommentar om du har några frågor! :)

  Kolla gärna in mitt inlägg om att göra akrylnaglar på sig själv också! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish