Vilket Camping Äventyr!

  - Annons -
  Som jag berättade lite snabbt innan blogginläggen upphörde, så fick jag erbjudandet att följa med till High Caparall i måndags!
  Utan att exakt veta vart vi skulle, vilka vi skulle vara med där, eller hur länge vi skulle stanna, så packade jag väskan på en timme och hoppade in i bilen.
  Och oj så roligt vi har haft! Det var jag, Miska och Miskas kompis Jocke som åkte. Och där nere träffade vi 5st av deras kompisar, varav jag träffat några men inte kände någon.
  Men vi hade skitkul tillsammans! Och jag, Miska och Jocke fick sova i förtältet till deras husvagn.
  Bilderna hamnade lite huller om buller, men här kommer iallafall en liten bildbomb!
  Miska är så jäkla cool ;)
  Det första vi gjorde när vi gick in på High Chaparall var köpte en varsin cowboy-hatt!

  Vilket faktiskt var dag 2. Vi kom dit på kvällen innan men då var alla så trötta efter resan, så vi roade oss på campingen istället!

  Visst var jag också cool? :)

  Jag låter bilden tala för sig själv, haha!

  Jag och baby i förtältet :)

  - Annons -
  Här är första kvällen. Myyspys på campingen som sagt!
  Den 3:e dagen åkte vi vidare till Göteborg! Stannade först på Ullared och shoppade lite. Jag själv köpte inte så mycket dock, det var sån kaos där inne.
  Sen dagen efter det, så blev det en heldag på Liseberg! Vet inte riktigt vad jag tycker är bäst, Gröna Lund eller Liseberg. En blandning vore bra.
  Saknade vissa karuseller från Grönan, plus att det var så otroligt långa köer på Liseberg. Men samtidigt är ju Balder och Kanonen på Liseberg ganska svåra att slå ;)
  Här är iallafall en bild på dom fegaste karusell-åkarna, Amanda och Jocke! Haha. Men dom var faktiskt duktiga, trots att dom skrek som stuckna grisar ;)
  Gick inte runt med kameran på Liseberg, så bilden är faktiskt knäppt på High Chaparall. Men vi kan ju låtsas att den är från Liseberg ;)

  Här sitter jag och Linda på en saloon på High Chaparall!
  Och såhär fin är jag när jag asgarvar :)

  Jag på campingen igen.
  Skåål! :)

  Hanna, Joel och Amanda.
  Här är typ den enda bilden från Liseberg. Var inte långt kvar innan det stängde, och köerna var ändå 15-30 minuter långa. Så vi hann inte åka mer, utan tog en varsin öl istället!
  Sen skulle vi testa nattlivet i Göteborg! Men efter att ha gått ett tag på Avenyn och bara hittat lugna uteserveringar, så insåg vi att det bara var torsdag – inget vidare drag.
  Vi skulle åkt till Halmstad istället” predikade Joel resten av kvällen :)

  Men den 5:e dagen, alltså idag, då det var som mest drag i Göteborg, var det dags för mig, Miska och Jocke att bege oss hemmåt igen.
  Och Jocke var såklart jätteglad över att köra 6 timmar hem igen efter att ha hållt igång flera nätter i rad!
  Och nu är jag också helt slut!
  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish