Vilodag

  - Annons -

  Hej på er! Här sitter jag och dricker kaffe i mjukisbyxor, såhär klockan 4 på eftermiddagen.

  Jag kom hem halv 2 i natt, och sov därför till halv 11 idag vilket var hellt underbart mysigt! Efter plåtningen som jag sminkade till igår så gick nämligen jag, Monica och Niklas (frisören och fotografen på plåtningen) på bio och såg Gone Girl! Så det blev lite sent med bussresan hem och så, och dessutom tog det lite längre tid att gå hem då jag fick stanna på vägen och hjälpa en full person att komma upp ur diket haha. Klassisk Gimo-kväll ; )

  Jag tok-längtar tills jag kan visa er resultatet av plåtningen, vilket jag kan göra på fredag om jag minns rätt, det blev så jäkla bra!!!

  Söndagar är mina latdagar, det är viktigt med sådana ibland då man unnar sig att bara göra det man känner för. Just idag vill jag vara osminkad, och därför är jag det. Jag tror att det är minst lika viktigt för hälsan (och det yttre) att vila, skämma bort sig och helt enkelt skippa sådana måsten som man inte känner för att ta tag i. Då kommer man ha mer energi att göra nytta alla andra dagar, så allt hinns nog med i slutänden i alla fall!

  Denna dag har för övrigt bestått av mail-svarande och sådant jobbfix, och nu kom jag precis hem efter att ha skjutsat syrran till Östhammar. Jag tog ju körkort i januari men kör nästan aldrig, så ibland får jag unna syrran skjuts hit och dit bara för att öva på körandet lite hehe. Ser ni en lila bil i Östhammars kommun som kör lite hackigt så håll er undan, då är det lilla vimsiga jag som är i farten!

  - Annons -

  Nu ska jag och Miska laga lite middag, och sedan blir det te och vindruvsmys i soffan framför en film eller två.

  Vackert par inte sant :’)

  Önskar er en underbar söndag!

  - Annons -
  Föregående artikelRevlon Highlighting Palette
  Nästa artikelBlanda läppfärger
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish