Revlon Highlighting Palette

  - Annons -

  Den 15:e oktober börjar Eleven.se att sälja smink från det populära märket Revlon, och en av deras nyheter är en highlighterpalett som jag har testat och tänkte visa er!

  Jag har nyansen ”Rose Glow” som består av fem ljusa nyanser i både rosa, persika och lite bronze-aktiga toner. Man kan välja om man vill svepa borsten över hela paletten och få en blandning av alla nyanser (vilket blir riktigt fint) eller om man vill ha mer rosa från palettens ovansida eller persikobronzigt från underdelen.

  Produkten får en tumme upp för de fina nyanserna, lystern i alla skuggor samt att man enkelt kan variera vilken färg man vill använda! Skuggorna är pigmentrika och jättefina!

  - Annons -

  Till höger ser en blandning av alla nyanserna, i mitten är det mer rosa toner och till vänster är det mer persikobronziga toner. (Mina naglar är så brutalt långa nu haha, måste verkligen ta mig tiden att fila ner dom lite!)

  Dock gillar jag inte när highlighters blir så här glittriga… Skimriga och lystergivande highlighters är jättefint men när det blir mer som glitterkorn som på denna så blir den direkt mindre användbar. Synd på en så fin palett!

  Det är självklart smaksak, men använder jag en highlighter som inte är matt så gör jag det för att hyn ska se frisk och fräsch ut, inte glittrig. Jag kan tänka mig att denna är superfin på ögonen och på rougen och kindbenen, men jag skulle inte använda den i panna, näsa haka där jag vanligtvis använder highlighter.

  Med andra ord – jag gillar denna palett och tycker att det är en rolig produkt att ha i sminksamligen när den redan är där, men jag vet inte om jag hade lagt pengar på den faktiskt då jag hellre hade investerat i en highlighter som man kan ha på fler områden i ansiktet utan att behöva gå runt och glittra. Vill man ha det på kinderna så kan man nog lika bra köpa en halvglittrig rouge istället för att ha två produkter.

  Vad tycker ni om glittriga produkter i ansiktet? : )

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish