Vinnarna i Magnetic Lash-tävlingen

  - Annons -

  Det är alltid så himla kul att så många är med i mina tävlingar! Och extra kul denna tävling när jag får utse hela tre vinnare också! :)

  Fast jag ångrar mig alltid när jag ber er motivera, det är ju omöjligt att inte vilja ge en mascara till alla er!!

  När jag blir rik ska jag fixa en tävling där alla vinner, gud vad kul! Först låtsas som att det är en vanlig tävling där bara en vinner, och sen överraskar man er alla!! :D

  *Dagdrömmer*

  Hur som helst, här är de 3 motiveringarna som har vunnit!

  - Annons -

  magnetic-lash-före-och-efter-1024x821

  Hej Helena!! Jag vill jättegärna vinna denna mascaran! Har alltid haft korta tunna fransar och inte hittat någon mascara som fungerar för mig. Jag har velat testa en fibermascara ända sedan de kom ut på marknaden men fattig student som man är, har man inte råd att lägga pengar på sådant även om man gärna skulle vilja! Jag skulle bli så glad om jag vann och är glad att jag får chansen! Tack för det! :)”

  ”Nu har jag sett min sambo sitta och lusläsa din blogg fler kvällar/nätter i rad, så det måste ju bara vara så att den här mascaran är något som skulle göra henne väldigt glad eftersom hon verkar gilla allt du tipsar om. Därför vill jag vinna den till henne. Hon fyller dessutom år på lördag så jag skulle nog ligga på plus-sidan ;)”

  Jag skulle vilja vinna den och ge mig själv en klapp på axeln. Det är lätt att glömma att berömma sig själv. Jag har fullt upp med 100%-utbildning, 20% jobb + hus och man att ta hand om <3 Tycker att jag lyckas kanonbra för det allra mesta. Heja mig! Jag fyller dessutom år i december så det hade varit perfekt! Kram!”

  Jag skriver inte ut era namn eftersom att en av er ska överraska sin sambo, då blir det ju ingen överraskning! Men känner ni igen er motivering så in och kika mailen, jag har mailat er alla!

  Grattis fina ni!! :)

  IMG_4160_111

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Tack för att du valde min motivering! Tänk att jag hade tur denna gången, jag som så sällan vinner! Plötsligt händer det! ;-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish