Vintersminkning

  - Annons -

  Paeses silvriga ögonskugga i diamond-serien (nyansen nr. 19) har blivit min “jag-har-bråttom-iväg-men-vill-ändå-vara-snyggt-sminkad-ögonskugga” för den är så fin att bara ha enkelt över hela ögonlocket, och det går så himla snabbt!

  Ett färgstarkt läppstift på det också så är man redo för alla tillfällen :)

  Dessutom passar jag på att använda den lite extra nu när det är så fint vitt och vintrigt ute, då blir detta som en superfin vintersminkning!

  IMG_8755_111

  Satte på mig mössan också för ännu mer vinter-feeling ;)

  - Annons -

  Läppstiftet finns inte att köpa än, men visst är den snyggt!?

  IMG_8766_111 IMG_8768_111

  Snyggt va?? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Såg att de ekologiska sminkborstarna på byher inte finns där längre. Jag som hade tänkt köpa dessa borstar. :( Kommer de någon gång tillbaka till byher?

  2. Hej Helena! Jag googlade hair talk hårförlängning och hittade din förra blogg. Undrar om du blev nöjd även en tid efter din förlängning? Jag gjorde extensions med vax för ett par år sedan och det tog ÅR innan håret återhämtade sig efter det och jag vill verkligen inte vara med om det igen! Vi har en salong här där jag bor som precis börjat med den här metoden. Skulle du rekommendera den? Tack på förhand!

  3. Hej! Jag måste bara berätta haha.
   Jag läser på Umeå universitet och idag så hade min föreläsare med en bild på dig i sin powerpoint. Jag tyckte att jag kände igen tjejen på bilden och så var det du haha. Det var en bild när du hade glasögon och så var rubriken “vad räknas som normal?” ;)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish